Site icon Lykten

VIDEO: Hvor kan man være på riktig sted til riktig tid?

(Pixabay).

«Å leve med terrortrusler er en del av det å leve i en storby», sa Londons omstridte og muslimske borgermester Sadiq Khan.

Og stadig oftere kan vi lese at ofre for interkulturell vold og død var på feil sted til feil tid. Men var de det? For finnes det et kart eller informasjon fra myndighetene våre om hvor vi bør befinne oss, og til hvilken tid, for å unngå å bli det neste offeret omtalt i massemedia?

Nei, det er nok våre politikere og deres kjæledegger, de flerkulturelle innvandrerne, som har skapt denne uroen og frykten i våre samfunn. Vi har tillatt at våre politikere har fått sitte på Stortinget og stemme gjennom menneskefiendtlig politikk. De er de som har vært på feil sted til feil tid. Og dessverre må vi som folk ta en del av ansvaret på vår egen kappe. Hva slags folk tillater dette. Endog gir våre stemmer til slike politikere?

Det norske folk. Det europeiske folk. Det Vestlige folk har all rett til å føle seg trygge til å ferdes ute i samfunn på ethvert sted, til enhver tid, uten å risikere liv og lemmer som følge av en innvandringspolitikk uten logikk eller grenser. Og det er ikke bare fra de fremmedkulturelles vold. De som tør å snakke opp om utviklingen, får myndighetenes stormtropper etter seg. 

En av grunnene til at vi som folk fortsetter å stemme inn politikere som radbrekker våre samfunn er massemedia. De som den 4. statsmakt har som plikt å informere folket om sannheten. Men de har feilet spektakulært.

Våre massemedier nærmest heier på fra tribunen og omskriver sannheten slik at virkeligheten ikke skal slå luften ut av den flerkulturelle ballongen. Man fjerner viktig informasjon om gjerningspersoners bakgrunn. Man gjemmer kriminalstatistikk. Man unngår å opplyse om de faktiske konsekvensene for våre samfunn. Både de økonomiske og personlige konsekvensene. I særdeleshet for ofrene og deres familier.

Spørsmålet er om et folk som ikke evner å se gjennom løgnene i så mange år fortjener noe annet enn det vi får. Dessverre er det våre barn som tar den største delen av regningen for sine foreldres ignoranse og dumskap. La oss håpe at den neste generasjonen våkner opp og kaster ut både politikerne og massemedia fra sine gyldne tårn.

Under her er en rekke nylig publiserte videoer på Twitter som understøtter innholdet i denne kommentaren.

 

 

 

Exit mobile version