Site icon Lykten

Black Lives Matter – men drepte hvite familier i Sør-Afrika ignoreres av massemedia

Av Lamslått

Mainstream media er minimalt opptatte av de sjokkerende grusomheter som den hvite mindretallsbefolkningen i Sør-Afrika nå er utsatte for. Til gjengjeld er mediene helt hysterisk opptatte av om en mørkhudet person som etter en forbrytelse og i narkorus dør under en politipågripelse. Politiet gjorde en feil, men de drepte ikke personen i vilt raseri og heller ikke som følge av rasisme og hat som følge av hudfargen hans. 

Min bekjent er norsk, hvit og frekventerer Sør-Afrika med jevne mellomrom. Han har ikke noe imot mørke afrikanere generelt. Noen av dem er hans nære venner. Men nå begynner han å sove dårlig etter alle førstehåndshistoriene han får berettet og som hoper seg opp ved hvert nye besøk. De hvite farmerne er snart som fritt vilt å regne, uten at myndighetene løfter en finger for å oppklare den dyriske volden som foregår.

Les også: Brutalt farmerdrap i Sør-Afrika – familie «ble hengt fra trær»

Familier tvunget til å se sine kjære voldtatt, torturert og drept

Ofte kommer historier ut hvor familier opplever at man må se at sine kjære, ektefeller og foreldre blir utsatt for de mest grusomme handlinger. Historiene og bildene er så ekstreme hvis man først har sett dem så vil de aldri forsvinne fra minnet og kan plage en i mange år. Uten å gå for dypt så blir ingen spart. Selv ikke spedbarn. Heller ikke husdyr. Og media er som sagt skammelig stille. Man kan spørre seg hvorfor en sort mann i USA er mer verdt for journalistene enn en hvit familie i Sør-Afrika. 

Les også: Rasistisk drap på ungt hvitt kjærestepar ryster Sør-Afrika

Bestialsk langpining av snill 90-åring

Men de mest brutale ran og overfall er nå dagligdags overfor hvite farmere på det sørafrikanske kontinentet. Et eksempel var en 90 år gammel hvit farmer som hele livet hadde delt av sitt innkomme med den mørkhudede afrikanske befolkningen og hjulpet til med bygging av skoler og helsestasjoner i nærområdet. En virkelig filantrop med et overskudd av kjærlighet til sine mørkhudede landsmenn. I en alder av nesten nitti ble takken at en mørkhudet mobb oppsøkte ham. De trakk først ut alle neglene hans på fingre og tær. Så skar de av han ørene og snittet opp buken hans så innvollene hans rant ut. Etter langpiningen skar de deretter over strupen på ham.

Les også: Sørafrikansk statsråd: «Brenn de hvite levende»

Hitler rene smågutten

Slike vanvittig grusomme eksempler hoper seg nå opp i et folkemord på hvite man knapt har sett maken til. Hitler fortoner seg som rene smågutten hva bestialitet angår. Men like fullt interesserer ikke slike forferdeligheter den norske pressen. Folk holdes nede i total uvitenhet om ALT propagandajournalistene og politikerne ikke vil at DU skal vite. Ikke å undres over at stadig flere får øynene opp for at noe helt galt er på ferde også i våre hjemlige samfunn.

Les også: Venstreekstrem journalist bosatte seg i sort område – ble knivstukket til døde

Vesten totalødelegger seg selv

Den vestlige verden er i virkeligheten i ferd med å totalødelegge seg selv til fordel for et nytt globalt, multikulturelt samfunn som ”våre” politikere ønsker å tre ned over hodene på borgerne uten at de skal skjønne noe som helst før det kommer til point of no return og redning er for sent. Derfor vil de ikke at DU skal få høre om hvordan det virkelig er i de landene de henter ”våre nye landsmenn” fra i hundretusener på hundretusener mens tiden ruller og går.

Det er den største og mest ødeleggende revolusjon i verdenshistorien som foregår rett for våre øyne. Og DINE barn og barnebarn vil ikke ha en sjanse til å få oppleve det fantastisk frie og fredelige samfunnet som ga oss verdenshistoriens beste land å bo i, men som nå kastes i søpla for at hypermaktmennesker kan splitte og herske i ruinene av velferdssamfunnet som gikk tapt.

Verdenshistoriens største svik i sanntid

Våre” politikere og deres haleheng av NGO’er, pressefolk, milliardærer og nyttige byråkrater er i ferd med å ødelegge ALT våre forfedre bygget opp i et karrig land med sine hender og i sitt ansikts sved for å gi oss noe bedre enn det de startet med selv. Et større svik enn det vi nå ser utspille seg fra disse kan umulig finnes i historisk tid. De fikk selv nyte ALT, men unnet ikke sine etterkommere noe av det. Jeg er lamslått! Er det virkelig INGEN som våkner?

Exit mobile version