Site icon Lykten

Et gufs fra fortiden

KRIGSHISSEREN: Hillary Clinton er mulig et av de ondeste og galeste menneskene som noensinne har stilt som presidentkandidat i USA. I sin ungdom og tidlig voksne alder var hun engasjert i radikale sosialistiske organisasjoner og miljøer. Nå kommer den feilede politikeren til Norge og BI. Attribution-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-SA 2.0) Gage Skidmore.

Av Ivar Systad, samfunnsdebattør

En av de som var med på å starte en radikal gruppe innen det demokratiske partiet i USA i 1968, og som vi nå ser åpent støtter den marxistiske tankegangen til noen av partiets presidentkandidater, nemlig Hillary Clinton, er invitert til Norge av BI. Det er en stor skam. Hun som vi alle husker sa da Bill Clinton ble president, at hun ville ikke sitte stille ved siden av sin mann, nei her skulle ting skje. Og som 68-generasjonen sine tilhengere flest, begynte de omgående å plassere sine folk i alle offentlige stillinger de kunne, uten at de fleste skjønte hva som foregikk. Dette har pågått siden og det er derfor vi er kommet i den situasjonen den vestlige verden nå befinner seg i.

Les også: Når vil Trump slippe dokumentene som avslører Hillary, Comey og Russland-hysteriet?

Les også: VIDEO: Hvordan snakket demokratene og Hillarys partikolleger om mexicanere og innvandring til USA?

Vi som husker tilbake hvordan denne 68-generasjonen begynte, har mange historier om disse fanatikerne. Jeg husker en episode fra tidlig på 70-tallet, da en i ledelsen av det som senere kom til å hete AKP m-l, ville verve meg. Jeg sa til ham at det hadde sikkert vært gøy å være med, men jeg var også medlem i Unge Høyre. Da svarte han meg at jeg måtte for all del ikke melde meg ut av Unge Høyre, de ville vite hvem som sa hva i dette partiet.

Det var på den tiden de begynte å få sine folk inn i viktige posisjoner i avisene, og de hadde funnet en ny måte å operere i TV og avisene på, som ville skape kaos på borgerlig side. Fremgangsmåten for media fikk vi vite var å kaste ut en påstand, den behøvde ikke være sann, og så gå med en mikrofon oppunder nesen på den det gjaldt, som regel en fra FrP for å få en forklaring og så videre til Høyre for å få en kommentar. Dette måtte skje så fort at disse ikke fikk tid til å tenke igjennom sine uttalelser. Etterpå gikk de så til opposisjonen, som regel AP, som fikk god tid til å finne på en passende kommentar. Det var slik de klarte å splitte vennskapet mellom de to høyrepartiene i flere tiår, en skandale og en stor skam. Dette kan med rette kalles ondskap satt i system.

Slik har marxistene opp igjennom alle år drevet på og fremdeles holder på, men nå under betegnelsen progressive og globalister, som innbefatter omtrent alle som ønsker en verdensregjering både på høyre- og venstresiden.

For et par år siden fikk vi vite om bygging av bunkere i USA, som hadde plass til 7.000 personer, hvor man kunne oppholde seg et helt år under jorden uten tilførsel av noe ifra overflaten. Disse plassene var av meget høy standard og kun for de som kunne betale for denne luksusen. Den søkkrike eliten har selvfølgelig sine egne atomsikre luksusboliger under jorden, slik som de fleste regjeringer i de fleste land har.

Vi husker snakket om den nye verdensordenen (NWO) som også den amerikanske statsmannen opp i gjennom mange år, Henry Kissinger, innrømmet ville koste mange menneskeliv. Men de som overlevde ville få det så mye bedre, mente han. Jeg tør påstå at alt tyder på at det var dette målet Hillary Clinton hadde, å bli den nye lederen av denne verdensregjeringen, så snart hun hadde fått i gang 3. verdenskrig, om hun hadde vunnet presidentvalget i USA.

Slik gikk det heldigvis ikke, og vi kan prise Vår Herre for at Donald Trump ble president, han er mannen som kan redde verden, om han får den hjelpen han trenger. Om ikke, så kan Sir Isaac Newton få rett i sin spådom om verdens undergang i 2062.

Exit mobile version