Site icon Lykten

Hva 50 års hjernevask i undervisningssektoren har ført til

(Foto: Pixabay).

Av Ivar Systad, samfunnsdebattør

I flere tidligere artikler har jeg nevnt hvordan marxistene i årenes løp, har overtatt hele undervisningssektoren, offentlig sektor, media, og store deler av ledelsen i privat næringsliv. I dag har de den totale kontrollen i Norge.

Det som er det store problemet bortsett fra det politiske, tør jeg påstå, er at de fleste av disse individene som har blitt uteksaminert ved de fleste universiteter og høyskoler i Norge de siste 30 -40 årene, ikke har den innsikt og forståelse som utdannelsen deres krever. Dette fordi politikk har vært hovedmålet for marxistene, å få inn sine likesinnede i alle viktige posisjoner i samfunnet. Jeg tør påstå at det er derfor f. eks. Geelmuyden Kiese Kommunikasjonsbyrå finnes, for å sørge for at dette vedvarer.

Les også: Marxistenes grep på det offentlige såvel som det private

INVITERER KOMMUNISTER: Universitetet i Oslo inviterer stadig sosialister, marxister og kommunister til å holde foredrag for studenter og ansatte. Her er tidligere statsminister i New Zealand, Helen Clark, på besøk i 2016. Clark bygde sin karriere på samarbeid med internasjonale sosialister og sosialistiske arbeiderbevegelser til langt inn på 1990-tallet, vel vitende om at politikken har tatt livet av over 100 millioner mennesker og ødelagt hele samfunn og nasjoner. I dag jobber hun for FN. (Attribution-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-SA 2.0) FN-sambandet/Anniken Schiøll)

Jeg husker en episode for omkring 20 år siden, en flink jente med toppkarakterer, ønsket å bli journalist og søkte derfor på Journalisthøgskolen. Alle rundt henne mente at hun ville helt sikkert får plass p.g.a. sine toppkarakterer, og gledet seg sammen med henne. Jeg var overbevist at hun ikke ville få plass fordi hun hadde en konservativ innstilling, og dette tolereres ikke der i gården, der tolereres kun den sosialistiske tro og selvfølgelig fikk hun avslag.

Les også: Hvordan klarte 68-er generasjonen å lure inn en massemord-ideologi i vårt samfunn?

Dette vise atter igjen at disse marxistene ikke bryr seg om karakterer når alt kommer til alt, her er det den politiske innstillingen som teller mest. Det er nok hovedgrunnen til det moralske forfallet i samfunnet også, at ingen av de som vi før regnet som anstendige og dyktige mennesker i toppstillingene rundt om kring i samfunnet, ikke nødvendigvis er det.

Hvor stor skade kvotering av kvinner inn i Forsvaret gjør, var vel fregatt-ulykken et enestående eksempel på, uten at det virker som om noen i den ansvarlige ledelsen i Forsvaret, eller den politiske ledelsen i Norge ser ut til å bry seg.

Jeg håper for det norske folk sin del at dette politiske marerittet de seneste tiårene vil bli satt en stopper for og jeg tror det så smått vil begynne å forandre seg når president Trump sitt justisdepartement sammen med det militæret, starter med rettsakene mot Barack Hussein Obamas tidligere administrasjonen og «the deep state».

Les også: Globalistenes dødskamp

Exit mobile version