Site icon Lykten

Leger Uten Grenser – humanisme på bekostning av Europas folk

Av Innsender har valgt å være anonym

Leger uten Grenser arrangerte på tirsdag 13 november et rekrutteringsmøte i deres lokaler på Amager. Generation Identitet Danmark møtte opp med megafon og flygeblader for å informere deltakerne om organisasjonens store innsats for å bringe flere innvandrere til Europa.

De fleste forbinder gjerne Leger Uten Grenser med heltemodig innsats for verdens krigsoffer og fattige. Men organisasjonen har også en mindre heltemodig side. I flere år har Leger Uten Grenser jobbet for å fremme migrasjon til Europa.

Leger Uten Grenser var svært aktive med å transportere migranter over Middelhavet under «flykningekrisen». Nå er de ved grensen mellom Kroatia og Bosnia-Hercegovina, hvor de igjen jobber for å fremme migrasjon til Europa.

På sin Twitter-konto skriver organisasjonen: «Å søke sikkerhet er ikke en forbrytelse», men de ser bort fra den prisen som Europas folk betaler ved å huse migranter. Økt kriminalitet og befolkningsutskifte er prisen vi betaler.

Leger Uten Grenser er villig til å sette europeiske interesser til side for å få flere migranter hit. Om du verdsetter et fritt Europa kan det altså være lurt å tenke seg om to ganger før man støtter Leger Uten Grenser med tid eller penger.

Exit mobile version