Site icon Lykten

Norges framtid, hva nå?

(Pixabay)

Forfatter av leserinnlegget har ønsket å være anonym.

Norge har tatt en pause fra virkeligheten, på grunn av et virus fra en fjern himmel. Sånn høres starten på en mainstream argumentasjon ut. Men i realiteten, kjære leser, så har Norge tatt en pause fra den illusjonen som vi kaller et liv, og vi ser nå for første gang hvem i samfunnet som jobber og ikke, og det er de med lavest inntekt som har mest nyttig funksjon. Og det er en hel del andre ting som dukker opp nå, som i en innsjø som har tørket inn, da kommer ting for dagen.

Viktigere enn leger og sykepleiere er de som gidder å stå i butikken. Ja, matdistribusjon er såpass essensiellt for å holde befolkningen frisk og hindre opprør. For det hadde blitt opprør om folk ikke fikk tak i brød, kjøtt, dopapir, og alt som smaker salt, søtt, surt, og består av mye fett. All den maten skaper en rus, og særlig den maten vi får kjøpt i vårt industrialiserte samfunn. Det er til og med en rekke bøker, foredrag og slanke-apper såvel som bekymrede leger og professorer som sier det samme, at maten vi spiser er usunn «by design». For å skape avhengighet, profitt, men på grunn av den samme sykdommen som gjennomsyrer hele samfunnet, er også maten med på å passivisere befolkningen.

Men, dette innlegget er ikke noe matlagingskurs, det er mange temaer jeg vil ta opp samtidig. Håpet mitt er at folk vil våkne, for det er bare med en kritisk masse av viljede endringer i livsstil og meninger (ideologi) at dette landet, og da vår framtid, kan reddes.

Først, la oss snakke om elefanten i rommet: Utlendinger. Heldigvis er utlendinger, altså mennesker som kommer fra andre land og andre kulturer, stort sett greie folk, de får seg ålreite jobber, lærer seg norsk, eller engelsk for den saks skyld, og integrerer seg på en måte som bidrar til samfunnet. Helt ok, det er sånn det skulle være, og det er det alle politikerne også ønsker at skjer med alle som kommer hit, uansett bakgrunn og omstendigheter.

Den illusjonen kan de fortsette med å prøve å selge, fordi det å tro at alle som drar til Norge, og ønsker å bosette seg her, både kan og vil integrere seg, er en psykopats løgner.

Somaliere for eksempel. Drar man til Mogadishu ser man konsekvensene av mange år med krig, men man ser også håp: Somaliere som har overlevd krigen, og de setter opp butikker, fikser infrastruktur og setter opp mobilmaster. Noen selger dop og våpen også, men det er mindretallet. Korrupsjon gjennomsyrer hele samfunnet men det er en slags «terrorbalanse» – et slags system i galskapen. Ungdommen i Somalia hører på musikk, særlig Somalisk folkedans med tung reggae-aktig bass, og de ser på jenter og tøffer seg de også, og på den måten skiller de seg ikke så mye fra norsk ungdom. Pakistan er et annet eksempel, de unge der læres opp av voldelige Bollywood-filmer, og de har en «gangster»-helt på coveret til hver eneste film. Pakistan er også et av verdens mest korrupte land.

Politikerne kaller de «minoritetsungdommer med fritidsproblemer» og liknende eufemisme da de skjønner at det er et problem av mega-dimensjoner, men ikke helt hva løsningen er. «Mer demokrati og mer åpenhet», eller «fler fritidsklubber», det er vanlige brukte klisjeer for å dekke over dette.

Gjengkultur, mafia, korrupsjon, er alle sammen tegn på et samfunn der ideologi er gått i oppløsning. Så hvorfor kommer alle disse problemene til Norge? Jeg tror ikke løsningen er å skylde på hverken Pakistanere eller Somaliere. De kjører sin greie – og de er «survivors». Du hadde gjort det samme om du vokste opp.. der. I ruinene av krig, og med trusselen av død rundt hvert hjørne. Joda, da blir det «live fast, die young».

Når disse gutta (og jentene) kommer til Norge blir de møtt av en 40 år gammel Norsk sosionom som forteller om den «Norske ideologien», og alle reglene med NAV og «ifs and buts», og at det handler om konformitet. Den som alle nordmenn allerede er underlagt:

– Ikke bråke på butikken, bussen, på søndager og helligdager, ikke bråke i timen på skolen, og ikke komme med meninger som er i strid med politisk korrekthet. Ikke stille spørsmål ved regimet. Kjøp mat, se på reality-TV, godta at alle er forskjellige (men alle er like) og at den Norske drømmen, det er å kjøpe bolig, investere i to el-biler, også pendle 2 timer hver dag til/fra jobben, også føre opp fradrag på skatten. Og strømme TV, det er viktig. Din daglige dose med «normalitet».

OK, så er det litt utfordringer med hverdagsrasismen i Norge, så som somalier eller pakistaner får du kanskje ikke drømmejobben. Og du blir ikke rik, enten du starter et dekkhotell og blir kongen over gummi, eller starter taxisentral, eller bygger et boligimperium, så kommer Skatteetaten og tar minst halvparten, som en dårlig og årlig skilsmisse, og de finner en måte å ta 25% av alt du tjener etterpå også (du må jo handle mat på butikken, ikke sant?)

Så da kanskje ikke rart at det blir gjenger, feite BMWer med sotede vinduer, og dopen flyter nedover akerselva. Mens norske politikere sier at det er en direkte årsak mellom antallet BMWer med sotede vinduer, og mangelen på «Fritidstilbud». Dette og andre psykopatiske utsagn blir repetert.

Ok, så på tide å se på årsaken til dette.

Den norske ideologien er for svak for de som kommer fra korrupte land, så de tar med seg sin «gatas parlament» og skaper «skyggesamfunn», og det underminerer vårt samfunn. At vi nå får mer korrupsjon og kriminalitet er i seg selv et tegn på at vår samfunnsstruktur er i oppløsning.

For det som pakistanerne og somalierne har sett lenge, det begynner det norske folk nå å våkne og innse at:

De norske politikerne lyver, de er svake, og fremfor alt: De har ingen sterk ideologi, alt er bygget på rene luftslott. At «økonomien» i Norge har fungert så lenge er dels takket være at sentralbanken trykker penger, og at vi har olje. For noen særlig industri har vi ikke så mye av lenger.

La oss peke på noen flere problemer: Jordbruk legges ned, og kornlagre og siloer er konvertert til studentboliger.

Nye bygg konstrueres fortløpende, på jorder og områder som en før dyrka mat. Det er billigere å bygge nytt enn å oppgradere eksisterende bygg. Så mange flotte bygninger står tomme, ikke bare i Oslo, Bergen og Trondheim men i hver by står det en bygård, trevilla eller herregård med tomme rom.

Industri er faset ut eller blitt museum. Unntatt oljeeventyret da, så lenge det varer. Norsk boreteknologi er blant den beste i verden men drives/eies bare av en håndfull mennesker.

Skog drives ikke fornuftig, da det er blitt billigere å kjøpe papir foredla i utlandet. Fiske er litt sånn bob-bob, vi har mye bra, men nordmenn lar østeuropeerne ta hele markedet.

Østeuropeerne tar alle byggejobbene fordi, som alle vet, de tar noen shortcuts både i kvalitet, og litt (kremt) penger under bordet. Småbedrifter i Norge har polakker boende i uautoriserte og uregulerte boliger – gjerne i samme bygget som kontorene: I 1. etasje har du firma og i 2. etasje er det sovesal for sesongarbeiderne.

Og så kommer poenget mitt: Norges ideologi i dag er utvannet av venstreradikal feminisme, et kvinnesyn som gjør at kvinner skal ha jobber kun basert på hva de har mellom beina, og ellers er situasjonen preget av hvordan ting ble etter 2. verdenskrig: skepsis mot Russland, samarbeid med USA, og en slags guilt-trip pga den hvite manns kolonialisme i den tredje verden: plutselig skylder vi fattige barn i Afrika penger, og vi forklarer vår ideologi med at vi har boliglån, to elbiler og gressplen (og strømmetjenester) med at vi er «rike», at vi har «minoritetsungdommer med fritidsproblemer», at eldre ligger på gangen og ikke får enerom, at alle nordmenn som starter noe uavhenging blir skattet ihjel eller blir nektet sykepenger, at gjeld er normalt (og nesten obligatorisk å ta opp), og at ditt personnummer på din fødselsattest er et verdipapir – en statsobligasjon, som sikkert er pantsatt i det internasjonale aksjemarkedet sammen med «oljepengene».

Svaret er enkelt. Vi må vekke en sterkere ideologi.

Det er helt OK at vi i samfunnet trekker på sterke kulturer slik som den greske og romerske, det er her vi har mye arkitektur, medisin og vitenskap fra. Samt den franske, og nå også amerikanske, kinesiske, indiske og så videre.

Men jeg tror at vi må tilby noe bedre.

Den urnorske, eller ur-nordiske kulturen er et sted som må sette tydelige grenser for de som kommer inn, men samtidig ikke kvele de som er på innsiden.

Nordmenn må få eksistere uten statlig innblanding. Mer lokalisert inndeling betyr, mange småkonger, men et mer robust samfunn. Derfor bør landet få mye mer lokal selvstyre. Og det handler om robusthet – i en usikker fremtid bør vi bli selvforsynt med mat, energi og industri. Somaliere og pakistanere som kommer hit kan bli en del av dette, men da må de legge «cowboymentaliteten» på hylla.

Vi trenger ikke politikere som gir falske smil foran TV-kameraene og som er mer opptatt av sitt ettermæle og karriere enn Norges fremtid.

Vi må overleve, og vi må gjøre det med å dyrke landet for de som bor her, og ikke bander som kommer og går.
Det er helt OK med folk fra andre land, så lenge de blir med å bygge landet, og ikke «melder seg ut» og skaper egne lover og «indre selvjustis». Vanlig folkeskikk dekker 90% av hva ideologien trenger, resten er at det faktisk får konsekvenser.

Coronakrisen viser i større grad ting som har kunnet passere skjult lenge, og det er en veldig stor sjanse for å se ting med nye lys.

Exit mobile version