Site icon Lykten

Resett og Document krangler som barn i sandkassa

(Pixabay)

Av Richard K. 

Jeg har vært fast leser av dem begge i mange år. De har sine gode og mindre gode sider. Jeg synes at Document generelt er bedre rent journalistisk, og deres videoer med Hans Rustad, Geir Furuset, Christian Skaug og Erling Martinsen er veldig bra.

Resett har sin styrke i at de har litt mer bredde i det de skriver om, men de mangler ofte dybde og noe så vanlig som video. Strengt tatt burde Resett, Document og HRS hatt en felles abonnements-plattform og delt utgiftene til et skikkelig studio. Dette koster ikke mye penger å sette opp i dag, og hovedutgiften er lønn og husleie.

Etter å ha lest boka «In Trump Time», av Peter Navarro, tør jeg påstå at sannheten ligger et sted mellom det Hans Rustad og Helge Lurås hevder.

Trump tapte for massivt planlagt valgfusk rettet mot vippestatene. Han vant valget i 2016 fordi ingen trodde han hadde noen sjanse til å vinne. The Democratic National Committee (DNC) er den styrende delen i Democratic Party. Da Trump vant, begynte DNC straks å planlegge hvordan de med alle midler skulle vinne neste valg.

Blant annet utnyttet de det Navarro kaller Lawfare: bruk av lovverket for å fremme eller tøye lover på en måte som kan brukes til egen vinning. Økte mulighetene for å stemme via post på grunn av smittefare, var den viktigste. Selv det korrupte EU har frarådet sine medlemsstater fra å tillate poststemmer—fordi det er alt for lett å jukse.

Tidligere var det kun handikappede og de som overhodet ikke kunne komme seg til stemmelokalet som fikk stemme via post, med den manglende ID-sjekken dette fører med seg. I vippestater er det forventet at kun noen få tusen stemmer vil forandre utfallet. Som eksempel gikk antall poststemmer i en av disse statene opp fra ca. 7000 poststemmer ved forrige valg, til over 140.000 ved valget i 2021.

Da disse post-stemmene skulle kontrolleres ble observatører utestengt, eller holdt på så lang avstand at de ikke kunne se noe. Det finnes også godkjente videobevis som viser bilde og lyd fra stemmelokaler, hvor kontrollører blir sendt hjem, lokalet låst og kofferter fulle av tomme stemmesedler trekkes frem fra under et bord med duk. Hundretusenvis av ikke brettede post-stemmer er talt opp totalt. Disse blir alle brettet maskinelt før de blir sendt ut i en halvside-stor konvolutt, og er med andre ord falske om de ikke er brettet. Dette er veldig lett å se.

I tillegg har det blitt post-stemt på vegne av døde, og folk som har flyttet fra staten har også stemt ulovlig. Mange tusen republikanere har møtt opp for å stemme, og fått vite at de allerede har stemt. Det er rett og slett sendt inn post-stemme i deres navn. På toppen av dette har det vært underlig lange køer foran stemmelokalene. Erfaringsmessig er det flest republikanere som stemmer fysisk.

Valgfusket er rett og slett helt ekstremt og veldig godt organisert fra DNC. Storkjeftede advokater som Sydney Powell og flere andre «fantastiske» hendelser har vært en katastrofe for etterforskningen av valgfusket. En kan også undres over om denne Tyskland-historien med drepte Special Forces soldater og CIA agenter, som Resett og Document krangler om, er plantet for å latterliggjøre de som påpeker valgfusk. Den var så utrolig at ingen burde svelget den med søkke og snøre–ikke minst den erfarne Hans Rustad i Document.

Som om dette ikke er nok, så har alle de store advokatfirmaene sine enorme globalistiske kunder, som hater nasjonalkonservativ politikk som: tollgrenser, det å bringe produksjonen hjem, made in the USA, m.m. Derfor ville heller ingen av disse ta i valgfusk-sakene med ildtang. I så fall ville de miste godt betalende firma-kunder. Noe skal de jo leve av mellom valgene også.

Legg til at storkapitalen, Zuckerberg og Soros har pumpet penger inn i DNC hele tiden. Zuckerberg brukte i tillegg flere hundre millioner dollar på å finansiere stemmepostkasser som utelukkende ble satt ut i distrikter med mye demokrat-velgere i vippestatene. Pressen pumpet på med demokrat-propaganda, Google passet på hele tiden å minne demokrat-velgere på å stemme, sensur i sosiale medier–listen er nesten uendelig.

Prikken over i’en, var 6. januar 2021, da noen få personer utpeker seg spesielt under demonstrasjonene. De klippet og fjernet stengsler, drev intetanende tilskuere forbi disse og frem mot dørene, og ropte med ropert for å oppildne massene. Ingen av disse hovedpersonene er blant de arresterte, til tross for tydelige ansikter på video og hundrevis av andre arresterte som stort sett kun var på feil sted.

6. januar-bråket skjedde samtidig som visepresident Pence skulle godkjenne eller avvise valgresultatet. Dette bråket gjorde at denne prosessen ble avbrutt, og alle ble evakuert i underjordiske ganger. Dette var siste håp for Trump, og det absolutt verste som kunne skje republikanerne og MAGA-bevegelsen. Det var den siste spikeren i kista, og det er derfor fullstendig meningsløst å tro at republikanerne og Trump skulle hatt noe med bråket å gjøre.

Det var helt tydelig på videoene at mange av vaktene rett og slett åpnet dørene og slapp massen smilende inn. Selv folk som tydelig ikke ville inn, ble dratt inn gjennom døra. Dette finnes det video av. Sjekk Revolver.news: de har massevis om dette.

Republikanerne må ta opp hansken og enten senke seg ned på DNC sitt lavmål, eller på andre måter avsløre alt jukset de driver med hele tiden. Det blir ikke lett med hele pressen og nesten alle de gode advokatene som aktive motstandere.

Kilde: 

Sektlederen Hans Rustad og hans «frelser»

Exit mobile version