Site icon Lykten

Svenske politikere lar Sverige brenne

Politibiler brenner under under koranopptøyene / Statsminister Magdalena Andersson (S). Faksimile Facebook / Samnytt.se

Av Abraham Moberg, samfunnsdebattant

Det er så og si fritt fram for kriminelle i Sverige, og svenske skattebetalere må betale både for sin egen nasjons undergang og politikernes fremtidige internasjonale toppjobber.

Svensk innvandringspolitikk har transformert Sverige fra å være et av verdens tryggeste land til et flerkulturelt mareritt på få tiår. Det må få konsekvenser for politikerne som har latt dette skje.

Det er såpass alvorlig at riksrett er helt på sin plass. Det går ikke lenger å forsvare dette hodeløse prosjektet kalt multikulturalisme. Det er umulig å forsvare sosialt, kulturelt og økonomisk. Ikke et eneste vestlig land har lykkes med denne illusjonen om å blande ulike folkeslag sammen. Det er fin teori, men fungerer ikke i praksis.

Les også: Intervju med Abraham Moberg, mannen bak Youtube-kanalen Varsleren

Det eneste som kan redde Sverige er en massiv og omfattende repatrieringspolitikk der storsamfunnet må mobilisere til å sende ut ikke bare et par titusener og kriminelle, men flere hundretusener uintegrerbare element. Om ikke dette utføres står Sverige ovenfor etniske, kulturelle og religiøse konflikter, og det må man prøve å unngå for enhver pris.

Les også: Nok en video om Sveriges undergang

Dette leserinnlegget ble først publisert på Facebook-siden Abraham Moberg – Sannhet over alt”.

Exit mobile version