Site icon Lykten

Nyhetsrunde 16.01.2021 – Dødsfall etter koronavaksine, NRK-sensur, politidrap, terror mot Trump m.m.

NORGE

Totalt er det meldt om 23 dødsfall i forbindelse med korona-vaksinasjon

Foreløpig er bare 13 av disse vurdert. De øvrige dødsfallene er under behandling. Vanlige bivirkninger kan ha medvirket til alvorlig forløp hos skrøpelige eldre, melder Legemiddelverket.

Saken har også fått internasjonal oppmerksomhet.

Dette er innlegget NRK nektet å ta inn

Resett-redaktør Helge Lurås publiserer en kronikk som NRK har nektet å trykke etter hans intervju sist uke hos statskanalen med programleder Fredrik Solvang. Presset på Solvang ble så stort at han slettet sin Twitter-konto.

Stormingen av Capitol Hill var en planlagt provokasjon

Massemedia lyver med vilje. Trump tilhengerne var der for å feire sin president og protestere fredelig mot den dype staten de mener har stjålet dere stemmer. Samtidig kommer det frem at stormingen var planlagt lang tid i forvei av venstreekstreme grupper, med tunge aktører i bakgrunnen. Les en grundig analyse fra Hans Rustad i Document her.

USA: Norske Eline Kinn (25) nesten drept av svart gangster

Onsdag 6. januar ble en norsk kvinne nesten drept av sin eksmann i USA. Etter å ha knivstukket henne 15 ganger kastet han henne ned fra en balkong.

Norske Eline Sundby Kinn (midten) ble den 6. januar nesten drept av Matthew Stallings (t.h.). FOTO: Privat.

DANMARK

Mohamed Ahmad Samaleh – avslører navnet på mann som drepte dansk politimann

En vanekriminell som flere ganger hadde vannviddskjørt med biler i trafikken er nå siktet i sitt fravær etter å ha forårsaket en politimanns død. Mohamed Samaleh dukket ikke opp til sin rettssak, og politiet og media i Danmark går nå ut med hans navn for å få ham «hjem». Flere spør seg nå hvorfor man slipper løs en seriekriminell i påvente av rettssak, der han på nytt begår forbrytelser og nå altså har blitt drapsmann.

SVERIGE

Høyres søsterparti i Sverige vil sparke leger som nekter å ta koronavaksinen

Moderaterna og partileder Ulf Kristersson går ifølge SVT ut og mener at leger og annet personell innen pleie- og omsorgssektoren må vaksinere seg mot covid-19. De som nektet å vaksinere seg må overveie å bytte jobb eller bli omplassert, uttaler partiet.

BELGIA – Video

Den belgiske hovedstaden har hatt dageslange opptøyer med branner og vandalisme, der innvandrere blant annet tenner på politistasjoner og angriper politiet i gatene. Opptøyene startet etter at en mann med afrikansk opphav skal ha dødd i politiets varetekt. Venstreekstreme organisasjoner og innvandrere påstår at han døde som følge av rasistisk oppførsel av politiet.

USA

Antifa-aktivist planla å drepe Trump-tilhengere og politi på innsettelsesdagen den 20. januar

Den amerikanske terroristen og Antifa-aktivisten Daniel Alan Baker er arrestert av FBI. Han planla å gå til anskaffelse av en større mengde AK-47 automatvåpen og bygge bomber i det autonome og okkuperte Black Lives Matter-området CHAZ i Seattle. Planen var så å angripe Trump-tilhengere og politiet den 20. januar da Joe Biden skal overta Det hvite hus.

OPPDATERT: Den pågrepne terroristen forklarer at han har mottatt finansiell støtte fra den venstreekstreme mangemilliardæren George Soros.

ARRESTERT: Terrorist og Antifa-aktivist, Daniel Alan Baker ble nylig arrestert av FBI for å ha planlagt å drepe Trump-tilhengere og politi den 20. januar. (Foto: Privat).

DAGENS BILDE

DAGENS BILDE 2

DAGENS HUMOR

DAGENS DOBBELTMORAL

Exit mobile version