Site icon Lykten

Nyhetsrunden 05.10.2021 – Skytevåpen og ran i Oslo, Erna Solberg overser Lars Vilks, muslimer hyller dødsfallet, gjengvoldtekt i Sverige og drapsforsøk i Danmark

FRA VIDEOEN OVENFOR: En mann på flukt fra politiet krasjer i et lyskryss, og begynner deretter å skyte mot politiet. En politimann blir skutt i ansiktet og brystet. Den kriminelle afroamerikanske mannen flykter deretter fra plassen. Han dør senere i en ny skyteepisode med politiet. En annen full versjon av videoen finnes her. Den må ses på Youtube.

NORGE

Norske politikere hopper over drapet på den svenske kunstneren Lars Vilks. Statsminister Erna Solberg la ut oppskrift på kanelboller etter dødsfallet. 

Hvor er Joe Biden? Hvor er dekningen av amerikansk politikk? Konflikten på grensen med titalls tusen ulovlige migranter? Nedskjæringen av olje og gass med titalls tusen tapte jobber? Den katastrofale utrekningen av Afghanistan? Joe Bidens påstand om at hans 1.5 billioner dollars gjeldspakke er «gratis»? At flere store medier nå innrømmer at Hunter Bidens laptop var ekte der innholdet viste nakenbilder, prostituerte og korrupsjon med Kina, Russland og Kina? Norske aviser er nærmest kjemisk renset for USA-stoff, der man før hadde daglige oppdateringer om president Trump nøs. 

Faktisk.no har ennå ikke svart på sine sosiale medier eller laget sak, der norske massemedier uten grunnlag brukte ordet «pisk» om grensevaktenes arbeide på grensen mot Mexico de siste ukene. Nesten samtlige norske store dagsaviser brukte ordet, med store bilder som sine toppsaker. 

SVERIGE

Afghanske flyktninger holdt vakt når Mojtaba (20) voldtok Maja (19) på handikapp-toalettet. Vitner forteller hvordan en alkoholpåvirket svensk jente fikk «hjelp» av en innvandrergjeng på et handikapptoalett i byen Luleå. Opptil fem menn med bakgrunn i fra Afghanistan skal ha utnyttet den forsvarsløse jenta.  

Klimakrisen. Global oppvarming. Men samtidig på Antarktis..

Venstresiden og muslimer hyller dødsfallet/drapet på den svenske kunstneren Lars Vilks. Vilks ble verdenskjent da han tegnet den islamske profeten Muhammed som en hund og stilte ut bildene på kunstutstillinger. Ingen norske dagsaviser har omtalt rasismen og hetsen. Nå feires det med fyrverkeri og kake hos muslimske innbyggere i Skandinavia. Kilde 2

TWITTER FRA SVERIGE

DANMARK

Politiet i Danmark etterlyser nå to somaliere etter et drapsforsøk på en 17 år  gammel gutt. Overfallet fant sted i det innvandrertette området Vollmose i Odense.

POLEN

Ulovlige migranter fra Afghanistan, Midtøsten og Afrika forsøker å ta seg til fots fra Hviterussland til Polen. Der blir de stoppet av grensevakter. Hvordan kom tusenvis av migranter fra Midtøsten og Afrika seg helt opp til Hviterussland? Barn og kvinner, inkludert. Dette er organisert og betalt for av bakmenn og menneskesmuglere.

ENGLAND

Er det ikke pride måned, så er det svart måned. Alt feires selvsagt hos våre multimilliard konserner.

USA

Hvem som skyter og hvem som dør i USA er ikke alltid noe massemedia eller venstresiden ønsker å snakke om. De velger med omhu ut hvilke nyhetssaker og ofre de vil promotere og publisere. Den multikriminelle narkomane George Floyd var nøye utvalgt. Men de som vises her blir oversett og forbigått. Spør deg selv hvorfor. 

Nylig ble en ung kvinne skutt i hodet mens hun satt i en park i New York City. Kulene flyr. Drapstallene stiger til værs. 

VENSTRESIDENS TOLERANSE

DAGENS VIDEOER. Rasistiske og hatefulle overfall og overgrep mot hvite mennesker. Norske massemedier eller den politiske venstresiden vil aldri innrømme at dette er realiteten. Men det er viktig at folk forstår at dette er den faktiske hverdagen i vestlige storbyer. Ikke minst for hvite barn og unge som er påtvunget et flerkulturelt samfunn. (OBS, SVÆRT STERKE BILDER).

En dyptgående analyse fra Glenn Beck av hva som skjer i amerikansk politikk nå. Fra Afghanistan, til grensen og den økonomiske krisen Joe Biden har skuffet inn i landet.

Ny analyse fra USA. Denne gangen om koronakrisen. Jesse Watters fra Watters World forklarer også om massemedias løgner og politiske propagandaspill. 

DAGENS HUMOR

Exit mobile version