Site icon Lykten

Nyhetsrunden 08.10.2021 – Drapsforsøk med pistol i Oslo, innvandrerkriminalitet, barneran, skoleskyting, pleier siktet for 19 voldtekter og masse videoer

NORGE

Barnekriminaliteten i det flerkulturelle Norge skyter i været. 14-åringer har hatt flest siktede for skadeverk og tyveri. De mindre grove lovbruddene, som blant annet butikktyveri. Men de siste tre årene har lovbruddene også blitt grovere, slik som vold og mishandling.

Politiet på Twitter – Drapsforsøk med pistol på Mortensrud.

Gutt i 14-års alderen ranet med pistollignende gjenstand på Strømmen. Gutten ble fratatt en jakke og en vest. 

Drapsforsøket i Vika sist lørdag avslører et feilet norsk rettssystem. Nettsiden Document tar debatten rundt den negative utviklingen i Norge. Se også en video om temaet. 

Ønsket å starte med bønnerop fra moske i Drammen – da ble det kraftige protester fra innbyggerne. Partiet Venstre mener imidlertid at man må sammenstille islamske bønnerop fra høyttalere festet til minaretene som kirkeklokker.

PST ønsker å lagre informasjon fra åpne kilder i 15 år. Hvis PST og regjeringen får det som de vil kan de nå tråle din internetthistorikk og lagre alle interaksjoner, søkehistorikk og kommentarer i 15 år. Den eneste politiske retningen man nevner i NRK-artikkelen er «høyreekstremisme». Det er PST som har bedt om at loven skal endres. PST-sjef Hans Sverre Sjøvold trekker fram at de under pandemien har sett en økning på en del høyreekstreme flater. – Vi har jo ingen full oversikt over det som skjer der ute på nettet, fordi vi har ikke anledning til å lagre de som da meddeler seg på disse ekstreme plattformene. Kommentar: Dette er en farlig utvikling da man i dag ser at myndighetene anser mennesker som er kritiske til tvangsvaksinering, masseinnvandring eller kritisk raseteori i skolen som «høyreekstremister», og dermed skal overvåkes. Dette vil meget sannsynlig påvirke skoleplass, jobbsøknader, omsorgstvister eller finansiering, der myndighetene kan dele eller påvirke viktige avgjørelser som følge av denne informasjonen i nordmenns liv. Selv om man altså ikke har brutt noen lover. 

SVERIGE

Ikke-etnisk svensk pleier siktet for 19 grove voldtekter på pleiehjem. En innvandrer bosatt i Västra Götaland skal i perioden 2015-2017 ha begått minst 19 grove voldtekter mot pleietrengende på pleiehjemmet der han var ansatt som pleier. Han skal også ha stjålet fra de pleietrengende. I tillegg er han tidligere dømt for narkotikaforbrytelser og heleri. 

Region Västmanland/Faksimile

SVERIGE PÅ VEI MOT KOLLAPS: To millioner svensker forsørger seg selv og de resterende 8 millionene innbyggerne. 1.3 millioner svensker i arbeidsfør alder kan overhodet ikke forsørge seg selv og ytterligere 4.7 millioner svensker står helt utenfor arbeidsmarkedet, ifølge en ny rapport fra Svensk Näringsliv. Av de 4 millionene som gjenstår har omtrent halvparten offentlig finansierte jobber, som betyr at en liten andel på 2 millioner svensker forsørger en befolkning på 10 millioner. 

Antall barne- og ungdomsran har fordoblet seg på fem år. Den multikulturelle regningen til det svenske folket blir stadig høyere. I en mindre by som Linköping er økningen på barne- og ungdomsran på hele 700 prosent i følge statskanalen P1. Politiet på sin side har oppfordret potensielle ransofre om å gå kledt «fattig», på den måte å fremstå som uten verdier da man er ute i det offentlige.

ENGLAND

Busser skal hjelpe hjemløse i London når vinteren kommer. London opplever en massiv økning i hjemløse etter den påståtte koronakrisen. 130.000 mennesker skal ha mistet hus og hjem det siste året. Hva gjør man så når vinteren og kulden setter inn? Man har konvertert to busser til sosial- og velferdssenter, der de nylig hjemløse kan få gratis legehjelp, hårklipp, tannlegetjenester og hjelp med banktjenester.  #Sosialdemokrati

DAGENS VIDEO

Joe Biden mener at 1.5 billioner dollar i økt gjeld for det offentlige er «gratis». 

De store teknologi-selskapene og deres løgnaktige politikk og påståtte omsorg for «falske nyheter», «menneskers velferd» og «trygghet» vedrørende nyheter og informasjon på nettet avsløres. En såkalt «whistleblower» vitnet foran senatet, men det kommer ut at kvinnen selv var med å undertrykke viktig informasjon før valget i 2020.

USA

Skoleskyting i Texas utført av afroamerikansk skoleelev. Skjøt medelever og lærere. Nå er han ute på kausjon. Ingen norske massemedier vil publisere hans navn eller bilde. Kilde 2. 

Den nye trenden i USA: Publikum roper «Fuck Joe Biden». (Til helvete med Joe Biden). Den siste tiden har det fått stor oppmerksomhet på sosiale medier at publikum på sport- og konsertarenaer har begynt å rope «Fuck Joe Biden». Og det virker som trenden bare blir større og større. 

SVÆRT UPOPULÆR: Samtidig kommer det ut at den tidligere visepresidenten Joe Biden er svært upopulær og mislikt av det amerikanske folket. Nye meningsmålinger viser at kun 38 prosent av amerikanere godkjenner hans tid så langt i Det hvite hus. Ingen norske massemedier ønsker selvfølgelig å formidle denne nyheten. 

Venstreekstreme CNN faller som en stein på meningsmålinger. Det åpenlyst venstreekstreme nyhetsnettstedet CNN har tapt millioner av seere og blør penger, spesielt etter at president Trump forlot Det hvite hus. Kanalen skal blant annet ha sunket hele 68 prosent på sine hovedtider på TV. (Kalt Prime time ratings). På motsatt side finner vi Fox News som med sin konservative og nasjonalistiske nyhetsvinkling topper nærmest alle seergruppene i USA.

DAGENS TWITTER

Exit mobile version