Site icon Lykten

Nyhetsrunden 12.10.2021 – Syv skytinger på syv uker i Oslo, svenske barn kalles horer på skolen og bildene du ikke får se i massemedia

Videoen øverst er fra Tucker Carlson som intervjuer forfatteren Douglas Murray om hvordan venstresiden har mistet vettet totalt og verken massmedia eller andre klarer/vil å sette på bremsen. Ordbruken er så tilslørt fra venstresiden at folket rett og slett ikke ser farene bak den totalitære og farlige utviklingen.

NORGE (Bilde på forsiden av den drepte Hamse Hashi Adan på Mortensrud. Han skal ha blitt truffet med flere skudd og døde på sykehuset av skadene. Foto: politiet.)

OSLOSTAN – Syv personer skutt på syv uker i hovedstaden. Politiet sier «de tar hendelsene på alvor». Flere av skyteepisodene har funnet sted ved skoler og der barnefamilier ferdes. Politiet innrømmer også at flere av sakene har tilknytning til (Les: utenlandske, red. anm.) kriminelle miljøer. Men utviklingen er ønsket av både politikere, politiet og velgerne som gir dem makten. Med åpne grenser, ghettofisering, moskebygging og et tannløst rettssystem har det vært åpne dører for denne type kriminalitet og utenforskap i det norske samfunnet i mange tiår. Dette begynte allerede tilbake til 1980-tallet i Oslo uten at myndighetene har ønsket å gjøre noe med dette.

Hva slags skole har overvåkingskameraer?

Advarer mot utviklingen på Mortensrud: – De føler seg ikke som en del av Norge

Samtidig sliter det godtroende og naive Norge med å forstå hvorfor mennesker fra den tredje verden ikke fungerer i et høy-IQ, høyteknologisk samfunn. Ofte unnskyldes det med at man ikke har nok fritidsklubber, idrettstilbud eller andre ting. For sannheten vil man ikke ta tak i med en ildtang.

(Skjermbilde / Nordstrands Blad)

SIAN. Svermere for det flerkulturelle samfunnet misliker at ytringsfriheten må beskyttes. På Facebook kommer det stadig innlegg der, ikke sjelden kvinner, er oppgitt over at politiet må bruke så store ressurser på å beskytte ytringsfriheten og de som ønsker å bruke den.

SVERIGE

Mamma sier fra – fikk nok av at datteren ble kalt «jævla horeunge» på skolen. På flerkulturelle skoler i Sverige er det et stort problem at innvandrere kaller etniske svensker for rasistiske og religiøse skjellsord. Nå har et Facebook-innlegg fra en mamma fått oppmerksomhet på hos lokale medier.

Venstreekstremister tvangsutdanner politiet – politisjefen nekter å svare på spørsmål. Politiet i den sterkt multikulturelle byen Gøteborg har hentet inn konsulenthjelp fra politiske venstreaktivister med en lang historie med hat blant annet Sverigedemokraterna. SD er landets andre største parti. Politimyndighetene har innført en obligatorisk «forandringsarbeide vedrørende kultur og likebehandling» innen politiet. Ifølge polititjenestemenn har målet med å innføre såkalt «verdigrunnlag» høyere prioritet i byen enn operative spørsmål for å øke tryggheten på gatene. Da nettsiden Samnytt ringer politisjefen for å stille ham spørsmål legger han på telefonen. 

POLITIKK. En opphetet partilederdebatt der Sverigedemokraternas Jimme Åkesson stiller Miljøpartiets Per Bolund spørsmål om sistnevntes omtale av Åkesson og partiet som «Brunt».

ENGLAND

Politiet i England har løsgitt et bilde av en drapsmann som knivdrepte en småbarnsmor. Politiet søker nå etter Jason Bell (40) som har bostedsadresse der kvinnen ble funnet drept. 

JASON BELL (40) ER ETTERSØKT FOR KNIVDRAP PÅ SMÅBARNSMOR. (Foto: Politiet).

USA

En hvit politimann og småbarnsfar ble skutt og drept av en mørkhudet mann på sin første dag på jobben hos Alamo Police Department. Politimannen Dylan Harrison (26) jobbet i delstaten Georgia og ble skutt og drept utenfor politistasjonen sin på lørdag. Han etterlater seg en kone og en 6 måneder gammel baby. Den mørkhudede mannen Damien Anthony Ferguson (43) er nå pågrepet og siktet for drapet. Der vi faktisk er i sjokk over at ABC Nyheter og Dagbladet har skrevet om saken, så velger de selvsagt ikke å vise bildet av drapsmannen eller vinkle saken rasistisk, slik de obligatorisk gjør hvis rollene er omvendt. Dagbladet omtaler heller ikke at den hvite politimannen etterlater seg en 6 måneder gammel baby. Dette kalles selektiv nyhetsformidling og gjøre med vilje og politisk ideologisk bakgrunn. Kilde 2.

ETTERLOT SEG KONE OG 6 MÅNDER GAMMEL BABY.
DRAPSMANN: DAMIEN ANTHONY FERGUSON. ET BILDE DU IKKE FÅR SE I NORSKE MASSEMEDIER. (Foto: Politiet).

Kreftsykepleier brutalt drept under gateran. 58-årige Maria Ambrocio var på vei hjem da hun ble dyttet overende under et gateran av den mørkhudede Jermaine Forster (26). Forster hadde akkurat ranet en 29-årig kvinne på sin mobiltelefon og løp inn i den 58-årige sykepleieren, slik at hun falt og slo hodet i bakken, med påfølgende dødelig hodeskade. Myndighetene i New York har fått sterk kritikk etter at kriminaliteten har skutt i været i den demokrat-styrte byen, etter at man har blitt mildere med siktelser og dommer. 

MARIA AMBROCIA (58) BLE BRUTALT DREPT AV EN GATERANER I NEW YORK. (Foto: Facebook).
DRAPSMANN: JERMAINE FOSTER DYTTET SYKEPLEIEREN SÅ HARDT AT HUN DØDE AV SKADENE. (Foto: Politiet).

Mørkhudet mann siktet for drapet på sin kone. Tyler Rios (27) fra New Jersey er siktet for å ha kidnappet sin kone og barn. Og for å ha deretter ha drept sin kone, kjørt rundt med det i bilen i flere dager og dumpet liket hennes i et skogholt. Småbarnsmoren skal ha blitt kvalt i hjel og liket skal ha tegn på grov mishandling.

En 16 år gammel jente pågrepet, satt i håndjern og arrestert på skole. Hennes forbrytelse? Skolejenta hadde ikke på seg ansiktsmaske. Jenta hadde tidligere fått advarsler fra skolen for å ikke følge myndighetenes påbud om maskebruk ved skolen. 

AUSTRALIA

Politisersjant Krystle Mitchell sier opp jobben sin hos Victoria Police. «Jeg kan ikke lege min sjel mer, for hvordan min organisasjon jeg elsker blir brukt… og ødelagt, den skaden det påfører ryktet til politiet i Victoria og den skaden som den påfører lokalsamfunnet», sier politikvinnen. Det har de siste månedene kommet ut mange videoer som viser politiet i brutale overgrep og overfall på uskyldige sivile, inkludert kvinner, barn og eldre som fredelig har demonstrert mot de svært strenge korona-tiltakene i landet. Politiet har også brutalt gått til verks hjemme hos mennesker som de mistenker har delt eller skrevet innlegg på sosiale medier.

DAGENS VIDEOER

Den uavhengige journalisten Andy Ngo, holdt nylig en tale rundt sine rolle som journalist i USA, sin bakgrunn som politisk flyktning fra Vietnam og hans jobb med å avsløre voldelige og revolusjonære terrorgrupper som Antifa. Ngo, som også er homofil, har ved minst to ganger blitt grovt overfalt med slag, spark og farlige gjenstander. Under en demonstrasjon han dekket i Portland ble han påført hjerneblødning. Han lever med stadige drapstrusler mot seg og sin familie. I Norge har blant annet Filter Nyheters redaktør, Harald Klungtveit, verbalt gått til angrep på Andy Ngo, og forsøkt å tilsmøre ham med høyreekstreme klistrelapper og påstått at han ikke er en ekte journalist. 

Vi har dekket Andy Ngos farlige dekning av Antifa og deres støttespillere i vestlige medier. Se en rekke avslørende videoer, tweets og bilder på våre artikler her:

Selv satire og humorsider blir forsøkt faktasjekket av de store sosiale mediene for å sensurere og undertrykke politikk. 

Glenn Beck forklarer hvordan eneherskeren Joe Biden ønsker å avskaffe USA. 

DIVERSE FRA TWITTER

Exit mobile version