Site icon Lykten

Nyhetsrunden 17.10.2021 – Knivstikkinger av barn i Oslo, Sverige får nye ghettoer, islamsk terror i England og mye mer

VIDEO ØVERST: Podcasteren Joe Rogan spør Sanjay Gupta, en amerikansk lege, professor og sakkyndig helsekorrespondent for den internasjonale nyhetsstasjonen CNN hvorfor kanalen løy om hans bruk av medisiner.

NORGE

Ett innblikk i selvmordspolitikken i det norske samfunnet. En kommentar i VG forsøker å forstå det islamske terrorangrepet på Kongsberg. Uten å trekke inn masseinnvandring og islam. Og artikkelforfatter – en kvinne, selvfølgelig – bruker et av venstresidens gamle tankefeil. «De var bare så uheldige å være på feil sted til feil tid». Fortsett å leve med rosa skylapper og Kum-Ba-Ya. Sov. Sooov. 

En person knivstukket i Rygge sentrum. Det skal være snakk om flere knivstikk. Offeret er fløyet med ambulansehelikopter til Ullevål sykehus og er alvorlig skadet. 

16-åring knivhugget i ansiktet på Bogerud i Oslo. Tre mindreårige personer er pågrepet. Politiet omtaler våpenet som «en stor kniv». Drapsforsøket ble utført på Bogerud T-banestasjon. Politiet har kjennskap til overgriperne. Det betyr, de er endel av det innvandrerkriminelle miljøet i bydelen. «Lokalmiljøet trenger ikke være bekymret, sier seksjonslederen». Nei vel? «– Det var mye blod. Politiet ga ham førstehjelp før ambulansen kom, forteller han.»

Den lange knivstikker-tråden på Twitter. Norge har importert voldskultur fra den tredje verden. Og her følger en lenger tråd på Twitter om akkurat det. Trykk på Twitter-lenken og skroll nedover for å se hva slags samfunn vi har fått fra våre folkevalgte politikere. Her bør også velgerne gå en lang runde med seg selv. 

SVERIGE

NRKs søsterkanal, statskanalen SVT, blir sammenlignet med DDR-regimet. Slo av lyden da norsk politiet holdt pressekonferanse etter det islamske terrorangrepet på Kongsberg.  

Sverige har registrert tre nye «ghettoer». Politiet har lagt til tre nye boligområder på den mye omtalte «ghettolisten», over utsatte områder i landet. Dette er områder der politiet har mistet kontrollen over lov og orden. Listen ble først opprettet i 2015 og teller over 60 bydeler og boligområder. 

ENGLAND

Britisk politiker knivdrept av islamsk terrorist fra Somalia. Norske medier unnlot å nevne både religion og etnisk bakgrunn i sin nyhetsformidling. Norsk kilde renset for fakta. 

Ali Harbi Kullane: faren til Ali Harbi Ali, som drepte den konservative politikeren David Amess i England.

ITALIA

Demonstranter går forbi den amerikanske ambassaden og roper «Fuck Joe Biden»

POLEN

Polens parlament har godkjent en lov som gjør det mulig å utvise migranter som har kommet seg ulovlig inn i landet, istedenfor å la dem søke asyl.

USA

Afroamerikanske komikere står opp mot den hvite venstresidens politiske korrekthet. Kaller woke-kulturen der alt og alle er ofre for «slaveri». Damon Wayans sier David Chappelle har «frigjort komedien som har vært slaver til politisk korrekthet». Netflix på sin side som en av woke-kulturens største pådrivere sier at David Chappelle er «for stor til å sparkes». 

Ulovlige innvandrere drepte 28-åring i New York. Åpne grenser og den multikulturelle politikken har tatt nye liv i Joe Bidens USA. Fire ulovlige innvandrere fra Sør-Amerika slo, sparket og tok livet av Isidro Cortez (28) utenfor en restaurant i bydelen Queens i New York. Se den brutale videoen her på Youtube. (Må åpne på Youtube pga aldersbegrenset innhold).

JOE BIDENS ÅPNE GRENSER-POLITIKK: Omar Arce, en 32-årig ulovlig innvandrer og Jose Alberto Flores-Huerta, en 33-årig ulovlig innvandrer, er pågrepet for drapet på en uskyldig mann i New York. Ytterligere to ulovlige innvandrere er etterlyst av politiet, (Foto: Politiet).

DIKTATOR. Den tidligere visepresidenten i USA, Joe Biden, er ikke bare historisk upopulær, men viser diktatoriske tendenser. Men nå får han motstand fra flere delstater mot sine påtvungne mandater. Guvernørene i både Texas og Florida har nå gått ut og undertegnet såkalte «executive orders», som forbyr noen form av tvungen vaksinering for skole, jobb eller deltakelse i det offentlige liv. «Vi må beskytte jobbene til våre innbyggere og styrke rettighetene deres slik at de selv kan ta avgjørelser om hvilke sprøyter de ønsker ta», sa Floridas guvernør Rob DeSantis. Dette skapte stor uro hos Bidens talskvinne, Jen Psaki, som påpekte at sentralmyndighetenes lover står over delstatenes lover. 

Joe Bidens popularitet synker som Titanic. Bidens presidentskap er historisk lavt og kun 36 prosent av amerikanske velgere godkjenner hans tid i Det hvite hus til nå. Inflasjon, høye strøm- og drivstoffpriser og varemangel er bare noe hans administrasjon har påført det amerikanske folket. 

USA avvikles som europeisk-ættet nasjon. To millioner migranter vil ha kommet seg inn i USA i 2021. TO MILLIONER. Det er massiv økning fra 2020, da tallet var på 647.000. 1.6 millioner av de to millionene kom seg over grensen mot Mexico. Migrantene kommer fra nasjoner som El Salvador, Guatemala og Honduras. 

Amerikansk museum sparker alle sine eldre hvite kvinner. Chicagos kunstinstitutt, et av de fremste museene i USA, har sparket alle sine hvite ansatte, 122 personer, i stor grad ubetalte eldre hvite kvinner. Dette i et ledd for å gjøre instituttet mer mangfoldig, og vil erstatte dem med synlige minoriteter. Museet har malerier av norske kunstnere som Thomas Fearnley og Edvard Munch.

Må kurses i hvitt selvhat. Den massive dagligvarekjeden Walmart forteller sine hvite ansatte at de er skyldige i «Hvit herredømme tenking» og «Internalisert hvit overlegenhet». Derfor må de gjennomgå treningsprogram laget av Instituttet for raselig likhet, der de vil bli opplært i grunnprinsippene om «Internalisert raselig mindreverdighet», «Internalisert raselig undertrykkelse» og «Hvit antirasistisk utvikling». Så langt har over 1000 ansatte gjennomgått kursene. Som er obligatoriske. 

Joe Bidens Amerika: Varehus og dagligvarebutikker legger ned utsalgssteder og korter ned åpningstidene etter massive tyverier og kriminelle handlinger fra i all hovedsak mørkhudede og latinamerikanere mot utsalgsstedene. De kjente merkevarestedene Walgreens og Target klarer ikke lenger å drive forretning i demokrat-styrte byer pga den skyhøye kriminaliteten. Tyver går inn midt på lyse dagen og stjeler for millioner av kroner uten risiko for pågripelse da demokratene har skjært i politibudsjettene og innført lover der ingen blir siktet for tyveri av varer med verdi på under 900 dollar.

OBS: Sterke scener. (Politimann blir skutt og drept i Houston, Texas).

DAGENS VIDEOER

Exit mobile version