Site icon Lykten

Nyhetsrunden 20.1.2021 – Trumps siste og episke tale, NRK med islam-propaganda rettet mot barn og ytterligere koronarestriksjoner i Oslo

Da var Donald Trumps fire år i Det hvite hus i USA over. Trump sørget for at kvinner, afroamerikanere, latinamerikanere, krigsveteraner og syke hadde kommet seg tilbake i jobb. Økonomien skjøt til værs. Store selskaper som hadde flagget ut til den tredje verden kom tilbake. De som planla å legge ned fabrikker ble værende. Skatter og reguleringer ble senket og fjernet slik at vanlige middelklassefamilier igjen kunne puste ut etter mange tunge år. Det ble invitert til diplomatiske møter mellom Nord- og Sør-Korea, mellom Israel og deres tidligere fiender i Midt-Østen. Trump fikk NATO-landene til endelig å betale sin andel av alliansen. Han stoppet blødningen av milliarder av dollar til globalistiske prosjekter som ikke gavnet den vanlige amerikanske skattebetaleren. Og i motsetning til sine forgjengere i Det hvite hus så startet han ikke noen nye kriger eller invaderte noen land med massive sivile tap som resultat. Dermed ble det ingen Nobelpriser eller hyllest, slik hans forgjenger fikk.

Trump startet byggingen av den svært etterlengtede muren mot Mexico. Ikke fordi man hatet nasjonens innbyggere, men for å stoppe den massive smuglingen av mennesker og narkotika som tar livet av tusenvis av mennesker hvert år. 80 prosent av kvinnene som passerer grensen ulovlig blir voldtatt. Barn blir kidnappet og brukt som pressmiddel fra menneskesmuglerne til å komme seg gjennom. Narkotikakartellene smugler tonnevis med narkotika over grensen som ødelegger det amerikanske samfunnet. Grensevakter blir drept. Det er dette som skal stoppes med muren. Som Trump sa, vi skal bygge en stor og vakker mur, med en kjempestor dør i midten der alle som lovlig kommer kan gå gjennom.

Her er presidentens offisielle avskjedstale.

NORGE

NRK Super – med islamreklame mot barn

Den lisensfinansierte statskanalen NRK kjører igjen med politisk og religiøs propaganda. Denne gangen rettet mot barn i kanalen NRK Super. Og igjen er det islam som settes i et positivt lys og ikke får noen kritiske spørsmål.

Oslo forlenger den sosiale nedstengingen til 4. februar

Byrådet i Oslo forlenger den sosiale nedstengningen i ytterligere 2 uker. Dette inkluderer skjenkeforbudet.  Andre byer i Norge som Trondheim, Tromsø, Kristiansand og Bodø vil kunne få åpne tidligere. Det innføres nå også doble bøtesatser for brudd på koronareglene. Så langt har politiet i Oslo skrevet ut bøter for over 2 millioner kroner til innbyggerne. Oslo vil imidlertid åpne for fritidsaktiviteter og idrett for barn og unge.

Tidligere fylkesleder i Oslo FrP, Geir Ugland Jacobsen, blir ny leder av Demokratene i Oslo

Med seg som nestleder får han tidligere fylkesstyremedlem i Oslo FrP, forfatter og Document.no skribent, Kent Andersen. En rekke andre fremstående og tidligere FrP-politikere fra bydeler i Oslo er også med på flyttelasset. Ønsket nå er å komme seg inn på Stortinget til valget i høst.

SVERIGE

Lege på sykehus i innvandrertett område slutter og advarer mot umulige arbeidsforhold

«Å jobbe som allmennlege i et sosioøkonomisk utsatt område i Stockholm er umulig», skriver en lege som nå velger å slutte. Hun forteller om hvordan hennes pasienter ikke kommer i kontakt med andre svenskspråklige unntatt hos henne, lærere på skolen eller en sosialarbeider. Om hvordan gjengkulturen dominerer unge menn. Om hvordan ventetiden for å møte en lege er på flere måneder. Legen forteller også om hvordan man på legevakten har skuddhull ved inngangen og mennesker har blitt drept i interne invandreroppgjør rett utenfor arbeidsplassen hennes.

Svensk journalist advarte mot «hvite menn» i Washington – måtte slette uttalelsen etter kritikk

På tirsdag kveld tvitret en svensk journalist i USA, Frida Wallnor, at hun i den amerikanske hovedstaden hadde sett flere grupper med hvite menn. Dette tolket hun som at noe var feil og at noe mistenksomt var på ferde.

Da hennes uttalelser ble påpekt på sosiale medier som «raseprofilering» og rasistisk, valgte hun å slette innlegget sitt. Men ikke før man rakk å ta skjermbilde. Avisen Wallnor jobber for heter Dagens Industri og er en tabloidavis eid av Bonnier-konsernet som blant annet eier Cappelen Damm i Norge.

DANMARK

Innvandrermenn forhindrer at deres koner kommer i jobb

Ansatte på arbeidskontoret i Danmark forteller nå om hvordan etniske minoritetskvinner som søker jobber ankommer møtet med sine ektemenn eller mannlige slektninger. Dette for å forhindre at kona eller den kvinnelige slektningen får jobb.

En rapport kalt «Sosial kontroll som barriere for etniske minoritetskvinners jobbmulighet i København kommune» viste at 70 prosent av de 388 spurte arbeidssøkerne opplevde at ektefellen eller en annen slektning har presset seg inn på møtene for å forhindre at kvinnene får kommet seg ut i arbeide.

ENGLAND

Hvit mann ble fortalt å finne seg ny jobb – forsto ikke indiske matoppskrifter på fabrikk – i England

En hvit arbeider på en indisk matfabrikk i England har fått medhold for rasistisk diskriminering etter å ha fått sparken. Sjefen hans på fabrikken skal ha uttalt at hvite mennesker ikke burde jobbe for et indisk firma og at han burde finne seg et engelsk firma å jobbe for.

UNGARN

Ungarske myndigheter vurderer sanksjoner for sosiale nettplattformer som undertrykker ytringsfrihet

Ungarn følger nå etter flere andre nasjoner som vil vurdere å straffe sosiale nettplattformer som begår «systematiske overgrep» mot ytringsfriheten. Justisminister Judit Varga planlegger å møte landets komite for digitale friheter, samt med konkurransetilsynet for å diskutere mulige straffetiltak mot selskaper som Facebook, Twitter og andre, som sensurerer konservative stemmer på sine plattformer.

Tidligere har land som Polen, Storbritannia og Mexico snakket om lignende løsninger.

EUROPA

Vaksinering kan bli obligatorisk for å reise innen EU

Hellas’ statsminister Kyriakos Mitsotakis gikk i forrige uke ut med å kreve vaksinering for å kunne reise i Europa. Han fikk raskt støtte av Portugal. Også Danmark, Storbritannia og Australia har planlagt og i mindre omfang innført slike tester.

EU-kommisjonens ordfører Ursula von der Leyen mener at et såkalt vaksinasjonssertifikat er «absolutt nødvendig».

USA

DAGENS VIDEO

Joe Biden tordner mot Mexico og migranter – sier han vil bygge over 100 mil grensegjerde under en valgtale i 2006. Bare to år før han blir visepresident under Obama.

DAGENS VIDEO 2

Mark Dice har laget mange og gode videoer og kommentarer om det som skjer i USA de siste årene. Her er hans syn på hva som nå vil skje i det Biden inntar Det hvite hus.

DAGENS VIDEO 3

DAGENS TWITTER

DAGENS TWITTER 2

DAGENS TWITTER 3

DAGENS TWITTER 4

DAGENS TWITTER 5

DAGENS TWITTER 6

DAGENS TWITTER 7

Kina gleder seg over at Trump er borte og Beijing Biden er på vei inn.

DAGENS BILDE

DAGENS BILDE 2

 

Exit mobile version