Site icon Lykten

Nyhetsrunden 21.1.2021 – Joe Biden som Jesus, Mohammad mest populære guttenavn i Oslo og to millioner utenlandsfødte i Sverige

Et magasin i USA har tegnet Joe Biden som Jesus på forsiden, mens han blir hyllet av ulike grupper mennesker rundt, seg inkludert en sort familie. Dette er venstresidens forsøk på å bytte ut kristendommen og Jesus med sine politikere og venstreorientert identitetspolitikk. Dette er klassisk kommunistisk og sosialistisk propaganda, slik vi så med Stalin, Hitler, Mao og andre diktator. Og nå altså med demokratene i USA. 

NORGE

Mohammad – mest populære guttenavn i Oslo for 13. år på rad

Navnet Mohammad, eller de de mange ulike stavelsene av navnet, ligger igjen på topp over det mest brukte guttenavnet i Oslo. Og ikke bare på nyfødte guttebarn, men også blant hele populasjonen. Det er i bydelene Grorud, Bjerke, Stovner, Alna, Søndre Nordstrand og Gamle Oslo hvor Mohammad eller noen av de seks andre variantene er det klart mest populære guttenavnet.

Politiet advarer mot lokke-forsøk av skolebarn

Politiet i Oslo advarer nå mot at flere barn har blitt forsøkt lokket med godteri til fremmede voksne. Heldigvis har ingen av skolebarna gått bort til personene som lokker dem. Det skal være totalt syv anmeldelser på kort tid og kidnappingsforsøkene skal ha skjedd ved skolene og t-banestasjoner på skoleveien. Hendelsene skal i stor grad ha foregått i bydelene Nordstrand og Søndre Nordstrand, men politiet skal også ha fått inn meldinger om lignende hendelser ved Lysejordet, Slemdal, Bjørnsletta og Bestum.

SVERIGE

Over to millioner utenlandsfødte i Sverige

To millioner, eller en av fem innbyggere i Sverige er født i utlandet. Antallet utenlandsfødte har økt fra en million, tilsvarende 11.3 prosent av befolkningen i år 2000 til 2 millioner, tilsvarende 19.6 prosent av befolkningen i år 2020. Den største gruppen utenlandsfødte utenfor Vesten kommer fra Syria. Disse tallene inkluderer ikke de asylsøkere eller ulovlige innvandrere som oppholder seg i landet.

Terrorangrep mot kristen kirke i islamdominert Stockholmtettsted

Natt til onsdag gikk hva som antas å være kristenfiendtlig personer til angrep mot Spånga kirke i den «utsatte», innvandrertette og islamdominerte bydelen Tensta. Tre brannbomber, såkalte molotovcocktailer, ble kastet mot kirken. Terroristene klarte heldigvis å sette kirken i brann selv om flere av bombene gikk gjennom kirkerutene.

BELGIA

En tredjedel av Belgias befolkning har nå migrantbakgrunn

Ifølge tall fra Belgias offisielle statistikkbyrå, Statbel, er nå omtrent en tredjedel av landets befolkning utenlandske statsborgere eller har migrantbakgrunn. Forskjellen på bare de siste 10 årene er dramatisk. Kun to tredjedeler, eller 67.9 prosent er såkalte innfødte belgiere. I 2010 var tallet på 74.3 prosent. Tallene viser også det samme som i Norge, at jo yngre del av befolkningen man ser på jo høyere en innvandrerandelen.

USA

Antifa og Black Lives Matter fortsetter opptøyene – «Vi vil ikke ha Biden – vi vil ha hevn»

Mens massemedia og den politiske venstresiden i USA var i harnisk etter den 6. januar, der deres egen falske-flagg operasjon med hjelp av Antifa/BLM var i full sving, så fortsatte de samme gruppene å vandalisere og angripe politiet i Seattle. Igjen. Mens de samme massemediene og politikerne som vanlig ser en annen vei. Se en rekke bilder og videoer i lenken over her.

Biden stopper Trumps mur 

Direkte etter seremonien der Joe Biden ble innatt som USAs nye president, undertegnet han 17 nye presidentordre. Blant disse inkluderer en stopp i byggingen av grensegjerdet mot Mexico og en stopp for innreiseforbudet fra visse land som utgjør en terrortrussel.

Biden planlegger også å gi amnesti til minst 11 millioner ulovlige migranter i landet (Det reelle tallet kan være minst dobbelt så stort). Disse vil kunne søke statsborgerskap innen åtte år, mens barna kan få det innen tre år. Biden vil også gjøre det lettere å komme inn til USA på familiegjenforening.

DAGENS TWITTER

Biden-administrasjonen vil være den første som vil bygge opp sin økonomiske politikk rundt rase, kjønn og klimaendringer, istedenfor tradisjonelle temaer som bruttonasjonalprodukt og gjeldraten. 

DAGENS TWITTER 2

Vi gjorde det! Vi stoppet fascismen! (Med 25.000 bevæpnede soldater, piggtråd, gjerder og militære sjekk- og stoppunkter i hovedstaden).

DAGENS TWITTER 3

Joe Biden er ingen populær mann av folket. Verken på valgturne eller på nett. Trump hadde betydelig flere seere på sin avskjedstale enn Biden hadde på sin innsverging. 

DAGENS VIDEO 2

Den politiske venstresiden, demokratene og massemedia hisser nå opp til borgerkrig i USA. De 74 millionene amerikanere som stemte på Trump blir omtalt som nazister, fascister og IS-terrorister. Fremstående demokratiske politikere snakkes om at disse må isoleres og «omprogrammeres». Og det bankes inn at USA er er rasistisk hvit-makt land som alltid undertrykker sine minoriteter. Og at hvite folk er årsaken og må stilles til ansvar. Massemedia følger opp med påtrykk om å sensurere nyhetskanaler som ikke støtter demokratene blindt. Alt i alt bygger venstresiden opp en farlig retorikk som vil kunne antenne en hel nasjon til borgerkrig. Men det er kanskje det de ønsker? 

DAGENS VIDEO 3

En Trump-tilhenger som var tilstede på kongressen den 6. januar forsøker fortvilet å få politiet til å stoppe Antifa/BLM-aktivistene fra å tvinge seg inn i bygningen. Politiet står imidlertid helt tiltaksløst og ser på. 

DAGENS HUMOR

Joe Biden vil nå bare kalles «46», ikke bare fordi han er den 46. presidenten i rekken, men også etter alle årene han har vært i politikken uten å utrette noe. 

DAGENS HUMOR 2

DAGENS TANKE

Hvis du repeterer en løgn ofte nok, så blir det sannheten – journalisme. 

DAGENS BILDE

Venstresiden og sosialismens toleranse er bygget på en løgn. Og massemedias propaganda. Her er hva kjente personer innen sosialismen sa om homofile.

Exit mobile version