Site icon Lykten

Nyhetsrunden 28.1.2023 – Pengedryss over anti-norske organisasjoner, 11-åringer seksuelt overfalt på badeland, og eldre og syke kastes ut av sine boliger

Norge – Norske myndigheter gir 6.6. millioner til anti-norske organisasjoner.

Det er Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet som gir norske skattebetaleres penger til muslimske hat-organisasjoner, innvandrertunge bydeler, antinorske tenketanker og fotballklubber som er fronter for venstreekstrem politisk aktivisme. Pengene skal også gå inn i barne- og ungdomsskoler for å hjernevaske ungdommer i anti-norsk og anti-hvite holdninger.

PST setter muslimers følelser og religion foran ytringsfriheten

Koranbrenningen blir nå stoppet av norsk politi. PST sier at de mener at det å brenne boken kan føre til at ekstreme islamister i Norge kan ønske å utføre terrorangrep i landet. Norske lover tillater, som i Sverige og Danmark, at man kan brenne bøker offentlig. Men med bakgrunn i den ukontrollerte masseinnvandringen fra islamske land så har antallet muslimer blitt så mange at politiet ikke lenger kan garantere sikkerheten til norske borgere.

Sverige – 11-årig jente seksuelt forgrepet på av innvandrergjeng på badeland – pappa brutalt mishandlet da han sa fra

© Lunds kommun/Polisen

En innvandrergjeng med voksne menn forsøkte å dra ned trusene til en 11-årig jente på et badeland i Sverige. Da pappaen sa fra til badevaktene ringte innvandrerne til sine venner som kom til badelandet og mishandlet pappaen grovt. Det var en større gjeng på 11-12 innvandrermenn, inkludert en rikskjent rapper, som oppførte seg ufint og bråkete på familiebadet i Lund. Faren ble mishandlet og sparket i hodet mens han lå på bakken foran sine mindreårige barn.

Innvandrere går foran svensker i boligkøen

© FT BILD/Boverket

Politikerne i Gøteborg har besluttet at hundrevis av nyankomne innvandrerfamilier skal få førsterett til boliger foran svenske innbyggere og familier. Politikken fører også til at svenske barnefamilier, eldre og syke svensker må flytte fra sine kommunale boliger og sykehjemsplasser. I Sverige er det vanlig at mennesker leier leiligheter fra kommunene i svært mange år, i mange tilfeller ut livet. Det er ventelister på disse boligene og mange familier setter opp sine barn allerede fra fødselen av for å være garantert et sted å bo da barna blir voksne. Nå kan altså nyankomne migranter fra land i Afrika, Midtøsten og Asia gå først i køen etter en beslutning av svenske politikere.

Tyskland – Nordafrikansk migrant mishandlet kvinnelig flyktning fra Ukraina med jernrør inne på flyktningsenter. 

To marokkanere og en algerier havnet i en krangel med en ukrainsk kvinnelig flyktning på et asylsenter i den sørtyske byen Bensheim. Den ene marokkaneren tar da frem et jernrør som han slår den kvinnelige ukrainske flyktningen med i hodet. Dette igjen fører til et massebråk med minst 50 beboere, de fleste av ikke-vestlig bakgrunn. De skal blant annet ha begynt å kaste steiner og andre gjenstander mot hverandre. To marokkanere på henholdsvis 16 og 23 år, samt algerieren, også han 16 år gammel, ble arrestert av politiet etter overfallet på kvinnen. Den ukrainske kvinnen måtte få medisinsk behandling etter drapsforsøket. Hendelsen føyer seg inn i en lang rekke meldinger om uro, bråk, opptøyer, knivstikkinger, voldtekter og drap på landets mange asylsentre de siste årene.

Sveits – Myndighetene kaster ut mennesker fra boligene sine for å huse flyktninger.

Kastes ut etter 15 år for å gi plass til nyankomne migranter.

En mann som har bodd i en kommunal leilighet i over 15 år i den sveitsiske byen Seegräben har fått et brev at han har tre måneder på seg å flytte ut. Årsaken er at kommunen skal bruke boligen til å huse nyankomne migranter fra Afrika og Midtøsten. «Jeg er veldig lei meg. Jeg har bodd her i 15 år. Mine barn vokste opp her. Jeg er redd og jeg tror ikke jeg klarer å finne et nytt sted å bo på så kort varsel med min økonomi. Mine barn besøker meg også», sier mannen til sveitsiske medier. Ordføreren i byen Marxo Pezzatti, forteller at de må forholde seg til sveitsiske myndigheters påbud og reguleringer, der de blir påbudt å ta i mot et visst antall asylsøkere i forhold til sitt innbyggertall. At innbyggere i Sveits og Tyskland blir kastet ut av sine boliger er normalt. Tidligere denne måneden fikk flere innbyggere i byen Lörrach i Tyskland beskjed om at de måtte flytte. Inkludert en 78-åring, Klaus Kichling, som har en rekke sykdommer og nylig hadde hatt slag. «Dette brevet betyr døden for meg», sier han til lokalavisen.

VIDEO: Abraham Lincoln – Diktatoren

Var den amerikanske presidenten Lincoln en diktator? En times lang video setter store spørsmålstegn ved presidenten som startet borgerkrigen i USA, der over 600.000 hvite soldater døde. Kunne borgerkrigen vært unngått? Ja, det finnes det mye som tyder på det, men Lincoln og hans kabinett ville det annerledes.

Når du har sett ferdig den videoen kan du se en debatt om temaet.

Nå innrømmes det at en viss ting allikevel kom ut fra en annen viss ting, som det ble påstått ikke skjedde.

Twitter 

Her følger et utvalg av Lyktens Twitter-innlegg

Exit mobile version