Site icon Lykten

Vil du lese de store, interessante og mest delte sakene på nettet?

Vi her på Lykten har i en stund gått rundt med ønske om å dele betydelig flere saker med våre lesere. Men tid og ressurser står i veien for å dele alt. Faktisk får vi kanskje bare ut 10 prosent av det vi anser som interessant for våre lesere.

Så vi prøver oss med å lage en slags nyhetsoversikt med 5 – 10 artikler og innlegg, 1-2 ganger om dagen, der vi legger ut det vi føler dere ville være interesserte av. Artikler, innlegg på sosiale medier eller videoer, alt ettersom hva som kommer på bordet vårt. Vi skal forsøke å ha en aktuell «Dagens video» øverst på alle nyhetsoppdateringene. I tillegg til norsk vil mye av det vi deler være på svensk, dansk eller engelsk, men vi håper og tror at våre lesere synes dette er ok.

Vi kommer til å bruke hovedsakelig linker til nettsider og kilder tilhørende nasjonalkonservative kilder, men det kan snike seg en lenke til en artikkel fra gammelmedia hvis de en sjelden gang skulle publisere noe vi bør få med oss.

Håper dere setter pris på dette nye prosjektet vårt. Forhåpentligvis kan det bli et fast og daglig innslag.

NORGE

Jan Bøhler: Groruddalens sheriff og Sps urbane stemmesanker

Jan Bøhler blir en joker i valgkampen. Groruddalens mest kjente nabokjerring er også en slags sheriff for drabantbyen sin, og han slår seg nå sammen med lensmennene i Sp-Norge.

Laila Anita Bertheussen dømt for angrep på demokratiet

FrPs Tor Mikkel Waras kjæreste, Laila Anita Bertheussen, ble i dag dømt til ett år og åtte måneders fengsel for å ha sendt seg selv trusselbrev og for å ha begått hærverk på egen bil og bolig. «Et angrep på demokratiet», skriver retten i domsavsigelsen.

NRK nekter å ta inn kronikk av «utskjelte» Helge Lurås: – Vi har bestemt oss for å takke nei

Den lisensfinansierte statskanalen NRK har nektet å la Resetts redaktør Helge Lurås å få en kronikk publisert. Dette etter at Lurås ble invitert til debatt med Fredrik Solvang sist uke, noe som skapte storm hos venstresiden i norsk politikk og massemedia.

DANMARK

Svensk-iraker utvist fra Danmark – for 17. gang

En 30-årig iraker med svensk statsborgerskap har nå klart å bli utvist fra nabolandet Danmark for 17. gang. Han har reist til Danmark fordi «Narko er billigere og lettere å skaffe i Danmark». Han skal også ha mishandlet fengselsvakter under soning. Danske myndigheter ønsker at denne utvisningen skal være for evig med innreiseforbud tilbake til Danmark.

SVERIGE

Sverigedemokraterna ønsker lov som vil gi erstatning til de som blir rammet av bivirkninger av koronavaksinen

SD la på torsdag inn et initiativ til riksdagens sosialkomite hvor man ønsker å innføre en lov som blant annet vil gi økonomisk kompensasjon til de som måtte oppleve alvorlige skader eller bivirkninger som følge av koronavaksinen. I USA har de store legemiddelselskapene som Pfizer og Moderna fått medhold fra myndighetene om at de er fritatt fra et slikt ansvar.

Innvandrere som er analfabeter skal være unntatt fra det planlagte språkkravet

Svenske myndigheter ønsker å innføre en obligatorisk språktest for innvandrere i svensk og samfunnskunnskap for å få svensk statsborgerskap. Men visse grupper skal kunne unntas fra reglene, blant annet analfabeter eller de som har «særskilte grunner».

USA

Twitter-sjef Jack Dorsey avslørt på opptak – sensureringen og slettingen vil bli «mye større» enn Trumps utestengelse

Twitters Jack Dorsey ble nylig avslørt på kamera, der han innrømmer at man vil slette og sensurere et stort antall mennesker og kontoer på plattformen sin. «Vi fokuserer på en konto nå, men dette er mye større enn en konto og dette vil ta tid», sier Dorsey. Fox News’ Sean Hannity har intervju med Project Veritas’ James O’Keefe som har fått tak i opptak av Dorsey der han snakker om slettingen og utrenskningen på video til sine ansatte.

USA – VIDEO

En video skal vise Antifa/BLM-terrorister som planlegger å storme kongressen den 6. januar. De kler seg ut i Trump-klær og har amerikanske flagg for å blende seg inn med de fredelige demonstrantene. Deretter begynner de å knuse vinduer og vandalisere.

USA – VIDEO

En hvit kvinne (56) som pyntet i et blomsterbed i Seattle i delstaten Washington, skal ha blitt sparket så hardt i ansiktet av en mørkhudet mann som tilfeldig gikk forbi på gaten, at hun fikk 10 store ansiktsbrudd. Blant annet i kjevebeinet, nesen, bihulene og øyehulen. Mannen er ennå ikke pågrepet.

Et overvåkingsbilde av den rasistiske gjerningsmannen har blitt lagt ut av politiet.

BONUS VIDEO: Trump flyr i helikopter

BONUS VIDEO 2

Trump ankommer møte med sine velgere og tiilhengere.

BONUS VIDEO 3

Tusenvis av soldater har ankommet den amerikanske hovedstaden Washington DC for Inauguration Day, da demokratenes kandidat, Joe Biden, vil innta Det hvite hus. Biden vil selv ikke vise seg eller ha en offentlig innsettelse, men alt vil foregå på internett, med hjelp fra store Hollywoodstjerner og populære pop-artister. Hva de tusenvis av soldatene har som oppgave, er ennå uklart, da det vil være folketomt i gatene for Biden. Men mulig president Trumps tilhengere vil dukke opp for å vise ham sin støtte den siste dagen i Det hvite hus.

Exit mobile version