Site icon Lykten

KLIMAMYTE AVSLØRT: 27 prosent økning i antall isbjørner

Uansett hvilken side av miljødebatten man er på så kan vi alle enes om at en økning i isbjørnbestanden er en god ting.

I går var nemlig den internasjonale isbjørndagen og den kunne man feire med de fantastiske tallene som viser at isbjørnbestanden har økt med hele 27 prosent fra 2005 til 2015.

Les mer: Vil stoppe innvandringen for miljøets skyld

GLADNYHET: Klimahysterikerne kan avblåse frykten for isbjørnene. Isbjørnbestanden har økt jevnt og trutt de siste 50 årene.

Les også: Miljøvernere etterlot seg et fjell av søppel

Denne økningen kommer på tross av enkelte miljøforkjemperes skrekkpåstander om at den globale oppvarmingen vil føre til utryddelse av isbjørnene.

Den 27. februar er den internasjonale isbjørndagen, en årlig tilstelning som skal øke kunnskapen om isbjørner og deres tilstand som dyreart. Isbjørner er sett på som en sårbar dyreart av den internasjonale unionen for bevaring av naturen. (The International Union for Conservation of Nature).

Les også: Global oppvarming: Snøkaos og kulde stenger hoteller og skiløyper i USA

ALDRI VÆRT FLERE: For 50 år siden var det kun mellom 5.000 – 10.000 isbjørner. Per 2015 er det registrert minst 25.000 – 28.000 av arten.

Les også: Solens aktivitet styrer klimaforandringene

Miljøforkjempere har fortsatt å advare om isbjørnens katastrofale skjebne, fordi deres påstander er basert på «uverifiserbare prognoser», ikke bevis, forteller Marc Morano fra nettsiden ClimateDepot.com.

– Det er mye å feire om isbjørnene i dag. Den skremmende «globale oppvarmingen» har ikke klart å skade arten og deres bestand har fortsatt å øke.

– Det er merkverdig at en art hvis antall har fortsatt å øke fremdeles blir hevdet å være i faresonen for å utryddes, basert på ubekreftede prognoser om fremtiden.

– Den største trusselen som isbjørner kan stå overfor er den informasjonen som er lagret på datamaskinene til vitenskapsmenn og som spår at isbjørner vil være nærmest utryddet tiår frem i tid. (Sitat slutt).

Les også: Masseinnvandringens mange konsekvenser – høy luftforurensing

Vi legger ved et 11 minutter langt filmklipp og intervju om temaet.

Les også: Universitet stengt pga kulde – bruker 800.000 dollar på studie om global oppvarming

Exit mobile version