Site icon Lykten

Dagens video: Tre søsken får familie i julegave

Videoen viser det amerikanske ekteparet Michael og Sarah Perks, som gir sine fosterbarn de gode nyhetene mens de sitter i sofaen og venter på å åpne julepresangene sine.

Det eldste barnet, en gutt, bryter sammen og gråter av glede når han åpner esken og finner adopsjonspapirene for ham selv og hans biologiske søsken.

Filmen ble tatt i julen 2014, og viser seks unge barn i like pysjamaser som sitter på en sofa i en stue dekorert med julepynt.

Faren i familien går opp til gutten som sitter i midten og gir ham en gave og sier «denne er til deg, deg og deg», mens han peker på guttens to biologiske søsken som sitter ved siden av ham.

Gutten løfter opp lokket på esken og begynner å gråte når han leser papiret, som bekrefter at adopsjonen deres har blitt akseptert.

Uten å si et ord så står gutten opp og gir sin nye far en klem. Faren kysser sin sønn på hodet og holder ham godt, mens han gråter.

To av de andre barna høres i bakgrunnen si; «Du er en av oss nå». Faren legger til; «Du er offisielt en Perks».

Gutten går så over til sin mor, som filmer det hele. Faren tørker tårene fra øynene sine og tar over kameraet fra moren og filmer videre.

Moren sier så; «Vi fikk papirene for to dager siden. Akkurat i tide til å legge dem under juletreet. Er det ikke fantastisk?».

En av de unge jentene som også er blitt adoptert sniker seg inntil moren sin, mens man kan høre ett av barna si; «For evig og alltid».

Det må innrømmes at undertegnede som la ut denne saken følte det som å stå på kjøkkenet og skrelle en kilo løk når han så videoen første gang.

Relatert:

Exit mobile version