Site icon Lykten

Jente med fletter stoppet av politiet – «Er du høyreekstrem?» (Video)

Tyskland er et mikrokosmos av hva som både kan gå veldig bra og veldig galt i et samfunn. Samtidig som det er Europas fyrtårn når det gjelder teknologi, vitenskap og økonomi, så er landet også plaget av en nesten uvirkelig innvandringspolitikk der islamister får gro som sopp i skogen, ærlig tale kan lede til arrestasjon og jenter med fletter blir stoppet på gaten av politiet med utspørring om de er «høyreekstreme». 

For ett år siden skrev et tysk ukesmagasin en reportasje der man satte fokus på etnisk tyske familier som smilte mye, hadde sunne vaner og hvis mor og jentebarn hadde fletter. Var det et positivt fokus? Nei, det var nemlig «faresignaler» på at familien kunne ha feil meninger og være «høyreekstrem». 

Ja, du leste riktig. Å ha kjemmet og stelt hår, gå i rene klær, spise sunt og være hyggelig er «faretegn» for at man kan ha negative innstillinger til masseinnvandringen og være litt for glad i landet sitt.

Det stadige negative fokuset på det tyske flagget, nasjonalsangen, historie, kultur og nasjonal identitet har skapt et samfunnslig psykose der man ikke lenger vet hva «tysk» er eller om det er verdt å bevare i det hele tatt. 

Politikere står i forbundsdagen og hyller at landet snart ikke vil være tysk men et «superkulturelt» samfunn og sier at det er bra at tyskere lager så få barn at de snart kommer i mindretall. 

På TV kan mas se kjente (blonde) skuespillerinner ikle seg arabiske og muslimsk kulturelle klær og si at det er «kult» og «moderne». Talk-show inviterer muslimer som åpenlyst sier at «det å være tysk ikke lenger er å være blond og blåøyd, men brun og brunøyd». 

Tyske kvinner må ha egne kvinnevogner på tog for å unngå seksuell trakassering, blir anbefalt å ta på joggesko når de skal på byen for bedre å løpe fra voldtektsmenn og blir seksuelt misbrukt i tusentallet på nyttårsaften og utendørskonserter. Ja, endog har man begynt å selge «voldtektsunderbukser» for kvinner med alarm. 

Landet har også blitt rystet av en rekke svært brutale voldtektsdrap av jenter helt ned i 14-års alderen. Kvinner som har vært ute og syklet eller jogget har blitt overfalt og voldtatt. Og deretter brutalt drept. Selv ikke gravide kvinner sluppet unna og blitt funnet drept og forbrent i skogen. Overgriperne er i alle tilfellene nyankomne migranter som tidligere forbundskansler Angela Merkel slapp inn.

Tyskere må i disse dager gå gjennom det som ligner på militærbaser når de skal på julemarked eller i handlegater, hvor betongklosser og metall-barrierer skal beskytte juleglade familier fra å bli de neste ofrene for muslimske hatforbrytere bak rattet på en lastebil. I den franske grensebyen mot Tyskland, Strasbourg, opplevde man denne uken at en muslim skrek «Allahu Akbar» og meiet ned fire mennesker og skadet ytterligere 13 mennesker med et automatvåpen på et julemarked.

Og nå blir altså tyske jenter og kvinner stoppet av politiet på gaten når de går med fletter på de samme julemarkedene, da man mistenker at de kan være litt for glade i landet og kulturen sin, eller som det heter på nyspråket, «høyreekstremister». Helst skal man farge håret mørkt. 

Man skal hate sitt eget land, sin egen kultur og sin egen historie. Usj, sier svenskene hvis man flagger på balkongen på nasjonaldagen den 6. juni. «Der bor en sånn nasjonalist» og kaster steiner på vinduet deres. I Spania blir jenter med spansk flagg på armen mishandlet av kommunistiske gjenger på gatene. «Fascist», skriker de før de slår og sparker. I Frankrike blir jenter kalt «horer», spyttet på av muslimer og slått bevisstløse på togstasjoner fordi de går med skjørt eller sommershorts.

I Norge blir mennesker som demonstrer mot regjeringens underskrivelse av FNs migrasjonsavtale angrepet av marxistisk gatepøbel midt på Karl Johan, uten fordømmelse av landets politikere eller media. 

Det går dessverre dit høna sparker, men det er ikke noe vi ikke kan rette opp ved en folkelig mobilisering. Bare se på Paris. 

Exit mobile version