Site icon Lykten

Nå er det krig!

De store sosiale nettverkene som Facebook, Youtube, Twitter og Google har i lang tid sagt at de ikke gjør forskjell på brukerne, deres rase, religion, kjønn eller politiske ståsted. Det viser seg å være en gedigen løgn. De siste ukene har det gått en skogbrann gjennom sosiale medier, og den har i all hovedsak befunnet seg der hvor nasjonale og konservative brukere befinner seg. Organisasjoner, firmaer, politikere, politiske aktivister og vanlige brukere som ikke tilhører den venstreorienterte sfæren har opplevd at kontoer er stengt ned, suspendert eller rett og slett slettet i sin helhet. 

Medieorganisasjonen Project Veritas, som overvåker og følger sosiale medier og deres virksomhet, avslørte nylig at Facebook med vilje bruker algoritmer og programkoder som kraftig reduserer eller helt stopper innlegg fra konservative brukere. Da man konfronterte de ansvarlige bak innføringen av sensuren ønsket ingen av dem å snakke om det.

Det har tidligere vært en «åpen sannhet» at de sosiale gigantene har sensurert og slettet konservative, men det har vært vanskelig å bevise det. Project Veritas har avslørt blant annet Twitter og Youtube tidligere med skjulte opptak av de ansatte, hvor de i noen tilfeller skryter av sensureringen. Nå har man altså fått Facebook på kroken og fått innsyn i dokumenter hvor det tydelig vises hvordan det foregår. 

Se videoene under her for en dypere innføring og dokumentasjon på hvordan de store sosiale nettverkene samarbeider med og ansetter venstreekstremister, støtter venstresiden politisk og altså sensurerer konservative før blant annet politiske valg. Det kalles valgfusk.

Det samme skjer altså på andre plattformer som Youtube, som den uavhengige og undersøkende journalisten, Tim Poohl forklarer:

Her er menneskerettighetsaktivisten Tommy Robinson, som nå så og si er kastet ut av alle sosiale medier, og kun er igjen på Youtube. Han har også mistet retten til å be om finansiell støtte gjennom de ulike betalingsaktørene på nettet.

Mens de store sosiale nettverkene sletter kontoer, så stopper aktører som Paypal og Mastercard brukerne å benytte seg av deres tjenester. 

En av de som stadig blir utsatt for sensur og blokkering er komikeren og Youtube-personligheten Steven Crowder, som står bak det massivt suksessfulle programmet «Louder With Crowder». Crowder har over 3.5 millioner abonnenter på sitt underholdningsprogram og er banebrytende innen konservativ komedie og produksjon av innhold rettet mot de politisk interesserte brukerne på nettet. Han fyller stadig auditorier, holder offentlige spørsmål/svar-seanser på universiteter og produserer sketsjer og underholdning. Denne videoen kom ut i dag og her forklarer Steven Crowder at de nå går rettens vei for å stoppe Youtube fra å blokkere hans mulighet for direktesending. Det kan bli en banebrytende avgjørelse.

Exit mobile version