Site icon Lykten

Rasismen mot hvite fortsetter på sosiale medier

(Foto: Ukjent).

Undertegnede har ved to tidligere anledninger lagt ut flere dusin med hatefulle, rasistiske og kjønnsdiskriminerende innlegg på sosiale medier, i all hovedsak Twitter. Innleggene kommer ikke sjelden fra brukere med det offisielle blå Twittermerket, som betyr at de er «godkjente» av selskapet som en god og offisiell bruker.

Det tar ikke lang tid å finne nye dusinvis hatefulle og rasistiske innlegg. Så her kommer flere. Ingen av de sertifiserte Twitterkontoene har mistet sin status eller blitt sensurert. Men et stort antall hvite og konservative brukere har blitt sensurert og fått sine kontoer slettet uten å ha sagt noe som bryter noen lover. Det beviser at det hele er politisk motivert og at de store sosiale nettverkene er tungt venstreorienterte og politiske aktivister.

DETTE BILDET BLE BRUKT AV MEDIA TIL LESERNE FOR Å LYVE OM AT PERSONEN ER HØYREEKSTREM. DET ORIGINALE BILDET SES RETT OVER.
JEG SKULLE ØNSKE TYSKLAND BLE ØDELAGT FULLSTENDIG I ANDRE VERDENSKRIG AV BOMBENE. DETTE LAND FORTJENER IKKE Å EKSISTERE.

JEG ER TYSK – HVOR ER MIN PLAKAT?
Exit mobile version