Site icon Lykten

Trump-videoen som skremmer media

Norske og internasjonale medier har kjørt en negativ kampanje mot presidentkandidat Donald J. Trump som er uten sidestykke i moderne medie-historie. Knapt en positiv eller nøytral nyhetssak har vært å oppdrive, selv ikke i Norge.

Hver eneste setning og hvert eneste møte plukkes fra hverandre og alt tolkes så negativt som mulig.

Men er Trump en farlig og rasistisk person? Hvis man leser norske medier så er svaret alt fra tja til et klart ja. Men hva med å selv høre hva han sier og bedømme selv?

PÅ VEI TIL MØTE: Donald J. Trump på vei til å tale for den afroamerikanske Great Faith Ministries International i Detroit. (Foto: Twitter).

I denne videoen besøker Trump en afroamerikansk kirke i Detroit, Michigan. Detroit er kanskje symbolet på den siste storhetstiden i USA. Byen hadde 1.6 millioner innbyggere og var en av de store drivkraftene i amerikansk økonomi i mange år.

I dag har hundretusenvis av mennesker flyttet fra byen og fabrikkene har stengt sine dører. Forfallet er tydelig og kriminaliteten høy. Politikerne og myndighetene har latt byen seile sin egen sjø. Afroamerikanere utgjør nå majoriteten av befolkningen i bykjernen, mens de hvite menneskene har flyttet ut til forstedene.

Men felles for dem alle er at de ønsker et bedre liv, trygge jobber og en fremtid for sine barn.

Etter åtte år med Obama og enda nærmere stupet kan kanskje Trump være løsningen.

Relatert:

Exit mobile version