Site icon Lykten

VIDEO: Canadisk TV-journalist besøker Køln etter de massive sex-overgrepene

Det er på tide med en ny kopp med kaffe!

Ezra Levant tar for seg alle de ubehagelige spørsmålene og temaene som norske og internasjonale medier ikke ønsket eller ville snakke om før de ble tvunget til det.

Les mer: Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister

I dette nesten halvtime lange innslaget intervjues muslimske innvandrere om det som skjedde på nyttårsaften i Køln, om det å være muslim i Tyskland og ulike politiske problemstillinger. Levant snakker også med to menn som er yezidier.

Les også: Canadisk TV-journalist besøker Sverige

YEZIDIER: To flyktninger fra den kurdiske delen av Irak som er yezidier. De mener at Vesten bør hjelpe kristne og yazidier.

Med veldig sterke og viktige kommentarer mellom innslagene er Ezra Levant en befriende journalist som faktisk gjør jobben sin og tar opp de punktene alle tenker på, men ikke tør å snakke om.

Intervju med yezidier

Her er et etterintervju gjort med yazidier og kristne og hvilke grusomheter blant annet kvinner og jenter blir utsatt for av IS i Midtøsten. En yezidisk kvinne forteller blant annet hvordan de muslimske mennene voldtok jenter helt ned i 6-års alderen. Kvinnen i videoen sier at dette er helt sant og at dette skjer fordi det ifølge den muslimske profeten Mohammed er lov å ha sex med barn i den alderen. En mann forteller også at han så mennesker bli sagd ihjel med industriverktøy.

Les også: Yezidi-kvinne voldtatt 30 ganger iløpet av noen timer – IS vil utslette den blonde blodslinjen

Vi advarer mot sterke beskrivelser. Vi velger å legge ut dette da vi vet at NRK, TV2 eller andre riksmedier ikke vil gjøre det.

Exit mobile version