Site icon Lykten

Video-lørdag; John Cleese, politikerløgn og svensk innvandringsdebatt

Først ut er den populære britiske komikeren John Cleese, som gjester den amerikanske prateverten Bill Maher på hans HBO-show Real Time With Bill Maher. Her snakkes det blant annet om humor og religion og John Cleese påstår at fundamentalister, uansett religion, er mindre intelligente. Han forteller også om galskapen som heter politisk korrekthet og hvordan det mulig å fortelle vitser om franskmenn, svensker, tyskere, amerikanere og australiere, men at grensen går ved ikke-hvite etniske grupper og muslimer:

Så går vi til Storbritannia. Her har UKIP, United Kindom Indenpendence Party, laget en video hvor de viser at de konservative (Tory-party) har løyet om hvordan de skulle redusere innvandringen til landet for å få flere stemmer ved politiske valg. Partileder David Cameron lovte å redusere innvandringen fra hundretusenvis av mennesker til titusenvis av mennesker som ankom landet årlig. Istedenfor har innvandringen økt og er nå på rekordnivået 260.000 mennesker i året, noe som er høyere enn når han ble statsminister:

Til slutt tar vi med oss justispolitisk talsperson hos Sverigedemokraterna, Richard Jomshof, som snakker uten politisk korrekt filter i den svenske riksdagen om islam virkelig er en fredfull religion og om de som forespråker voldelig jihad virkelig er en marginal gruppe i den muslimske verden:

Exit mobile version