Site icon Lykten

VIDEO: Muslimer dytter bil ned på togstasjon og brenner opp juletre i Belgia

Den påtvungne og mislykkede flerkulturen har vist sitt ansikt nok engang i Europa i jule- og nyttårsuken.

Terrortrusler sørget for togstans i Munchen i Tyskland på nyttårsaften. Alle tog og togstasjoner ble evakuert, da tusenvis av politimenn ble sendt ut for å kontrollere situasjonen. Hele nyttårsfeiringen ble likegodt avlyst av borgermesteren i Brussel i Belgia etter frykt for terroraksjoner. I England ble et terrorektepar dømt til livstids fengsel i romjulen etter å ha blitt funnet skyldige i å ha planlagt å sprenge et kjøpesenter i sentrum av London.

1941 ELLER 2015? Europa opplever en ny frykt for terror og krig, bare 25 år etter at den kalde krigen tok slutt. Denne gangen er det muslimer som står for trusselen, forårsaket av politikere og venstreorienterte maktgrupper som har åpnet grensene til Europa på vidt gap. (Foto: Brussel, romjulen 2015).

Nå begynner videoer tatt av muslimske ungdommer og menn, hvor de utøver hærverk og vandalisme, å bli lastet opp på internett. Videoen ovenfor viser hvordan en større gruppe muslimer dytter en bil ned en trapp og på en jernbaneperrong. Bare flaks gjør at ingen er i trappen eller på perrongen når bilen blir dyttet nedover trappene. Man ser også hvordan et stort og pyntet juletre antennes og brenner opp i et bysentrum mens lokale innbygger ser sjokkert på.

Alt mens man hører muslimene rope «Allahu akhbar».

Frankrike

I Frankrike brant innvandrerungdom opp over 800 biler under opptøyene som har blitt et fast innslag på nyttårsaften i landet. Over 622 personer ble pågrepet av fransk politi og sikkerhetsstyrkene, noe som halvparten så mange som i 2014.

Ifølge Frankrikes innenriksminister, Bernard Cazeneuve, så ble 300 av dem arrestert etter pågripelsen.

– Dette viser at sikkerhetsstyrkene idag arbeider med større effektivitet, uttalte ministeren til franske medier.

Til tross for denne nyvunne «effektiviteten», så brant allikevel over 800 biler bare på nyttårsaften alene, sammenlignet med 940 i 2014.

Sikkerheten i den franske hovedstaden var ekstra stor etter det muslimske terrorangrepet som fant sted den 13. november, hvor 130 mennesker ble skutt og sprengt ihjel av IS-terrorister som blant annet hadde kommet seg gjennom Belgia og til Frankrike som syriske flyktninger.

Sverige

I Sverige skal større grupper innvandrer ha skutt nyttårsraketter på politibiler, brannbiler og ambulanser. Det ble også kastet og sendt store steiner og nyttårsraketter mot på biler fra gangbroer over hovedveiene i flere svenske byer.

Venstreekstremister og antirasister skal på nyttårsaften ha vandalisert Sverigdemokraternas partilokaler i byen Karlskoga. De kastet store betongsteiner gjennom vinduene som førte til store ødeleggelser.

ANTIRASISTISK TERROR: Venstreekstremister og antirasister kastet store kampesteiner gjennom vinduet til Sverigedemokraternas lokaler i Karlskoga. Ikke ulikt Hitlers stormtropper under krystallnatten. Ideologiene er kanskje ikke så langt fra hverandre?

Det ble også rapportert om seksuelle overgrep mot svenske jenter utført av nyankomne flyktninger i den svenske byen Kalmar. En gruppe asylsøkere skal ha forlatt asylmottaket og gått til sentrum av byen. Der skal de ha omringet unge svenske jenter som var ute for å feire og antastet dem fysisk. Operasjonsleder for politiet i Kalmar, P.O. Jansson, forteller hva som skjedde:

– Mennene lagde en ring rundt de unge jentene, som kjente seg sperret inne. De begynte å krafse på jentene, og sluttet ikke selv om jentene ved flere anledninger sa ifra. Mennene forstår ikke svensk eller noe annet språk heller. Vi har ingen mistenkte akkurat nå, men det finnes overvåkingskameraer som vi skal undersøke.

Norge

Vi skrev i romjulen om drapsforsøket på en Altaværing som ble grovt overfalt, knivskjært i ansiktet, slått bevisstløs, ranet for verdisaker og etterlatt i opptil 15 minusgrader i timesvis i snøen. Ifølge 39-åringen skjedde angrepet helt uprovosert, da to utenlandske menn uten forvarsel angrep ham bare få meter fra hans eget hjem etter en julefest.

En video som ble lastet opp på Youtube i romjulen viser en gruppe muslimer som har satt opp boder og høyttalere på Karl Johan midt i julehandelen. Vi er ikke sikre på om det er fra i år eller et annet år, men videoen viser tydelig at muslimene ønsker å forkynne sin tro til nordmenn under vår kristne høytid, midt blant julehandlende familier i hovedstaden.

Exit mobile version