Site icon Lykten

VIDEO: Tysk kvinne blir kalt tispe og grovt overfalt av innvandrere

En video som har gått viral på Facebook viser en tysk kvinne som er full av blåmerker og hevelser i ansiktet, etter å ha blitt voldelige overfalt av innvandrere.

Videoen som før helgen allerede hadde blitt sett over 500.000 ganger, ble lagt ut sist onsdag. I videoen kan man høre Stefanie Kirchoff sarkastisk takke den tyske forbundskansleren Angela Merkel for å ha åpnet landets grenser for «kulturell berikelse».

Les også: Tyskland: 18 år gammel asylsøker voldtok og drepte på sykehjem

HEVELSER I ANSIKTET: Den tyske kvinne er svært forslått i ansiktet og har flere store hevelser i pannen. (Foto: Youtube).

Les også: “Tyske kvinner må endre oppførsel” sier kvinnelig borgermester etter angrepene på nyttårsaften

Kvinnen har flere store kuler og hevelser over hele ansiktet som følge av den grove volden.

For å vise hvor langt det har kommet i Tyskland med hensyn til migrasjonskrisen, så anklages hun på sin Facebook-vegg for å være rasist og at hun har konstruert hele overfallet selv for å tjene penger.

Tyskland har opplevd en svært sterk økning voldelig kriminalitet etter man åpnet grensene for «flyktninger» i 2015. En rapport løslatt sist år av det tyske innenriksdepartementet viser at over 402.741 forbrytelser ble utført av migranter, noe som utgjorde 27.6 prosent av all kriminalitet i landet.

Les også: Tyskland: Katharina (35) brutalt mishandlet og befølt av afrikansk gjeng på togstasjon

ANKLAGET På Facebook kommenterer enkelte at kvinnen er en rasist og at hun skadet seg selv for å tjene penger. (Foto: Youtube).

Les mer: Arrestert: Sigøynere bak det brutale overfallet på en kvinne i Berlin

Tyske myndigheter har blant annet innført egne vogner for kvinner på jernbanestrekninger og anbefaler kvinner å gå med joggesko for å kunne løpe fra overgrepsmenn raskere.

Selv med verbale angrep, trusler, seksuelle overgrep og voldtekter av kvinner har blitt dagligdags, så har tyske medier og myndigheter istedenfor konsentrert seg om «tanke-forbrytelser» begått av såkalte «høyreekstremister» på nett.

En Twitter-konto som jevnlig rapporterte om kriminalitet begått av innvandrere i Europa har blitt blokkert for lesere i Tyskland og Frankrike.

Les mer: Kvinne overfalt og ranet av asylsøkere på togstasjon i Østerrike – fikk beskjed av politiet om å farge håret mørkt

Les mer: Tyskland introduserer kvinne-vogner på tog etter muslimske voldtektsbølger

SENSURERT: Tyskland og Frankrike har blokkert Twitter-kontoer som setter fokus på innvandrerkriminaliteten i deres land. (Foto: Twitter).

Les mer: Tyskland: Flyktningbarn ranet og dyttet kvinne ned på togskinnene

Les mer: Flyktninger angriper kvinne og eldre på tog i Tyskland

EU har akkurat lagt frem et forslag som skal tvinge selskaper som Facebook og Twitter til å fjerne «hatefulle uttrykk» og videoer som inneholder «uttalelser om rasisme og fremmedfrykt».

Under slike vage definisjoner så ville videoen i denne artikkelen, som viser den sterkt forslåtte kvinnen, sannsynligvis kunne bli blokkert eller slettet. Dette da den «fornærmer» så mange mennesker som ikke forstår problemene relatert til politikken med å hente inn ekstremt store mengder unge muslimer, som ikke har noen respekt for kvinner.

Les mer: Tyskland: Halvparten av tyske kvinner føler seg utrygge i sine egne nabolag

Les mer: VIDEO: Muslimske innvandrere i Tyskland skryter av gruppevoldtekt av jomfru

Exit mobile version