Site icon Lykten

Videoen Youtube forsøkte å sensurere – Milo snakker på University of New Mexico

(Saken er oppdatert nederst etter gårsdagens hendelser på UC Berkeley).

«The Dangerous Faggot Tour», står det på med store bokstaver på turbussen til Milo Yiannopoulos.

«DANGEROUS FAGGOT TOUR»: Milo Yiannopoulos kan iallefall ikke anklages for å ta seg selv høytidelig.

Den gresk-fødte 32-åringen har på kort tid blitt en stjerne på sosiale medier for høyresiden i politikken.

Til vanlig er han teknologiredaktør for Breitbart, forfatter og selvutnevnt provokatør.

Han kjennetegnes av sitt fargede blonde/hvite/stripede hår, kreative klesstil og svært skarpe og intelligente tunge. Og i særdeleshet for sitt angrep på venstresiden og politisk korrekthet.

KULTSTATUS: Milo Yiannoupolos (32) har blitt en kultfigur for konservative og homofile på høyresiden. Han angriper det han mener er hykleriet, dobbeltmoralen og i noen tilfeller ondskapens fanebærer, som venstresiden i politikken har utviklet seg til de siste tiårene.

Han har blitt koblet opp mot alt-right bevegelsen, men benekter å tilhøre denne. Istedenfor ser han på seg selv som en ytringsfrihetsfundamentalist, feminist-kritiker og reporter.

Han er kanskje mest kjent for å ha blitt blokkert fra den sosiale nettverkstjenesten Twitter etter å ha skrevet en negativ omtale av en av skuespillerne i filmen Ghostbusters 2.

Det skulle imidlertid bare være en liten hump i veien, da Milo deretter fikk stor oppmerksomhet og ironisk nok førte til at hans navn trendet på Twitter i mange uker i etterkant.

Han tok istedenfor vennene sine på en turbuss og begynte å besøke universiteter over hele USA. Her holder han 90-minutter lange taler om viktige politiske temaer, feminisme, ytringsfrihet og hvor latterlig og dobbeltmoralsk venstresidens ideologi faktisk er. Krydret med homsevitser, sleivspark til marxistiske professorer og feminister.

ANKOMMER SALEN: Milo liker å ankomme med stil og hans supportere lar ikke sjansen gå fra seg til å hylle sin leder. Det hele er selvfølgelig svært uhøytidelig og med masse humor.

For å helle salt ordentlig i sårene til snøkrystallene (Les: Snowflakes). så fikk Milo Yiannopoulos en bokavtale med den velrennomerte forlaget Simon & Schuster og betalt 250.000 dollar. Boken gikk selvfølgelig rett til topps på Amazon sin bestselgerliste dagen etter at den kunne forhåndsbestilles.

Venstresiden var i harnisk og det ble både truet, hetset og twitret om boikott av bokutgiveren og at man nektet å omtale noen av forlagets bøker og utgivelser i 2017. I god inkluderende venstreånd.

BESTSELGER: Boken «Dangerous kommer ut i mars 2017, og føk umiddelbart opp på førsteplassen på Amazon.om sine salgslister etter at forhåndsbestillingen ble lagt ut. Etter det dabbet det litt av, naturlig nok. Men opptøyene på universitetet i Berkeley har gjort at boken igjen er på førsteplass på alle aktuelle lister.
BOKBRENNING NESTE: Å gi ut bøker med avvikende politisk syn enn venstresidens er «hat» og det oppfordres til både boikott av bøker og trusler om å ikke lage anmeldelser av noen bøker fra forlaget som ga ut boken til Milo Yiannopoulos. (Foto: Twitter).

The Dangerous Faggot Tour har imidlertid ikke vært uten kontroverser. På nesten samtlige av universitetene har venstreorienterte studentgrupper, ledelsen eller voldelige venstreekstremister forsøkt å stoppe 32-åringen fra å holde sine taler.

Fra krav om tusenvis av dollar i ekstra vaktutgifter, blokkering av innganger og falske brannalarmer, så har man forsøkt alt for å stoppe Milo. En gang iblant blir det diskusjoner i salen, som Milo tar med humor og argumenter. Men langt fra de fleste klarer å diskutere, men velger heller å skrike og skjemme ut seg selv, før de blir geleidet ut av vaktene.

«SOCIAL JUSTICE WARRIOR»: Her kan man beskue en såkalt sosial rettferdighetskriger med ropert som ønsker å stoppe Milo fra å snakke på et universitet. Milo er ikke mer redd enn at han noen ganger deltar i disse protestene med egne skilt påskrevet «Milo suger» (referanse til hans homoseksualitet), før demonstrantene finner ut at han står midt blant dem.
«MILO SUCKS»: Man har det ikke mer gøy enn man lager selv. Hva er vel ikke morsommere enn å delta i demonstrasjoner mot seg selv? (Se video av hele hendelsen nederst i artikkelen).

Sist uke var det imidlertid alvor, da venstreekstremistene avfyrte skudd utenfor møtelokalene der de hadde sin demonstrasjon. Heldigvis ble ingen drept og Milo kunne fortsette inne i auditoriet etter noen minutters usikkerhet.

Vi legger altså ut en av hans siste taler her fra universitetet i New Mexico, hvor han snakker om nødvendigheten av å ha grenser, om hvordan venstresiden har skapt den såkalte «identitetspolitikken», hvor man deler opp mennesker og folkegrupper og spiller dem mot hverandre for å skape konflikt og uro i samfunnet.

Homser mot heteroseksuelle, hvite mot sorte, rikte mot fattige. Istedenfor å bringe folk sammen og vurdere mennesker på deres karakter og handlinger, så skal man vurderes på en skala av hva slags seksualitet, hudfarge eller inntekt man har. Før man har åpnet munnen sin.

Hei! Har du hørt om Milo? Har du hørt om den nye bevegelsen som bygger seg opp som en motvekt til venstresiden i USA? Vi ønsker å bringe alt dette til norske lesere. Men det koster tid og energi. Vi setter pris på alle donasjoner, små eller store! Vårt kontonummer og Paypal-konto finner du nederst i artikkelen. Takk!

Alle Milos taler har blitt live-streamet på Youtube, men akkurat denne talen ble forbudt streamet, da Youtube-kontoen til Milo hadde blitt suspendert av uvisse grunner. En vanlig taktikk fra venstresiden er å spamme klager på kontoer på sosiale medier til de suspenderes eller fjernes. Men talen ble filmet og ligger nå ute på Mils offentlige Youtube-konto som ble åpnet igjen på et senere tidspunkt.

Så lag en kopp te eller kaffe. Sett av 90 minutter og få en uvurderlig innsikt i amerikansk politikk fra en mann som har pådratt seg venstresidens vrede, ikke bare ved å være homofil og jøde, men også ved å ha snakketøyet i orden.

P.s.

Her er en liten «behind-the-scenes» video fra demonstrasjonen der Milo selv går ut og deltar med sitt eget skilt.

For de som måtte finne Milo interessant så kan man se alle hans videoer her.

OPPDATERT: 2.2. kl. 08.40.

Rett etter at vi hadde vi postet denne i går ettermiddag så skulle Milo entre scenen på universitetet i Berkeley i California. Dusinvis av voldelige venstreekstremister knuste vinduer, angrep uskyldige og satte fyr på det meste de kom over. De skal også ha kastet steiner og brennende objekter gjennom vinduene.

Og hvis du trodde at venstresiden ville ta avstand fra slik vold og terrorisering, så tro om igjen. Her skriver filmprodusenten og skuespilleren Judd Apatow hva han mener om det som skjedde igår.

Exit mobile version