Site icon Lykten

91-årig svensk kvinne brutalt mishandlet på gaten av ulovlig innvandrer

Hvorfor stilles ikke politikere og myndigheter til ansvar for den alvorlige og brutale kriminaliteten som foregår i vårt samfunn? Skyting og drap på gatene, knivran, brutale eldreran, angrep på politiet? Statistikker og rapporter forteller oss at en stor overvekt av de som begår gatekriminaliteten er ikke-vestlige – mange av dem med falske bakgrunner. Den samme utviklingen har fått etablere seg i alle de nordiske landene.

Les også: Det nye Sverige – Elleve og tolvåringer ranet 65-årig kvinne – slo henne med murstein

Les også: Haiderat (28), Mohammad (20), Aladdin (18) og Mansour (18) dømt for grov hjemmeinvasjon hos 97-årig svensk kvinne

Hvorfor får det lov å eksistere – og fortsette i så enormt omfang?

I Sverige kommer det nå ut en nyhetssak som regelrett drukner i andre lignende saker. Endog er den ikke så grov engang at den skaper debatt eller opprør blant svenskene!

Den 10. august var en 91 år gammel kvinne ute og gikk tur med sin sønn på Skånegatan i Stockholm.

Les også: Kvinne overfalt og mishandlet av 20 menn på T-banestasjon i Stockholm midt på lyse dagen

Les også: Kraftig økning i antallet anmeldte voldtekter i Stockholm

SKÅNEGATAN/VITABERGSPARKEN: Det brutale overfallet mot den svenske 91-årige kvinnen fant sted midt i Stockholm, ved den kjente Vitabergsparken og Sofia kirke. (Foto: Google Maps).

Les også: Her er flyktningbarnet som forsøkte å knivdrepe en politimann i Stockholm

Les også: Her pågripes Mohammad (34) etter en overfallsvoldtekt i Stockholm

Plutselig dukket en ulovlig innvandrer med minst tre identiteter opp bak dem. Mannen som har nordafrikansk bakgrunn dro i kvinnens gullkjeder rundt halsen. Dette gjorde han med en så brutal kraft at kvinnen 91-åringen ble dratt i bakken.

Kvinnen fikk som følge av det brutale overfallet hjernerystelse, fingerbrudd, sårskader på albuer og den venstre hånden. Sårskaden på kvinnens venstre hånd måtte sys med åtte sting. 

VIDEO: Se hvordan eldre kvinner blir brutalt overfalt og ranet av migranter

VIDEO: «Stikk herfra» – innvandrer skremmer eldre svensk kvinne på trikk i Stockholm

Kvinnens sønn forsøkte å løpe etter gjerningsmannen, men mistet ham i en nærliggende park.

På mirakuløst vis klarte politiet å få tak i den afrikanske migranten som følge opplysninger fra sønnen. Da han ble identifisert og pågrepet av politiet skal han ha hånledd mot kameraet da politiet fotograferte ham.

«Ahmed» har med hundretusenvis andre afrikanere i Europa falsk identitet. Han søkte asyl i Sverige i februar 2017. Han opplyste da at han var født i mai 2001 og at han opprinnelig kommer fra Gaza. Ved kontroll av Ahmeds fingeravtrykk kommer det imidlertid frem at han har søkt om asyl i Østerrike den 31. oktober, 2015, samt i Danmark den 8. februar, 2017. I Østerrike har fingeravtrykkene blitt koblet opp mot en person ved navn Hassan Rikfi, født den 1. januar, 1998 og statsborger i Marokko, og i Danmark tilhørende en person ved navn Mostafa Loby, født den 3. mars, 2002, og statsborger i Syria.

Les også: 111 skyteepisoder og 17 drept i Stockholm i 2017 alene

Les også: Tredje verden i Sverige – kvinne som ble gruppevoldtatt ble nektet hjelp – «Du har sperm i ansiktet» – «Du er ekkel»

Under rettssaken i Stockholm etter det brutale overfallet på den svenske 91-åringen forteller «Ahmed» at han er født den 3. mars, 2002 og kommer fra Gaza. Altså at han er mindreårig. Dette gjøres med vilje, da migrantene vet at de slipper unna alt av papirarbeide og byråkrati – «barn» slipper nemlig rett inn i Sverige.

Rettsmedisineren har gjennomført en medisinsk aldersvurdering. Resultatet av undersøkelsene – tannrøntgen og lårbeinsrøntgen – viste at Ahmed er voksen. Som i 90 prosent av lignende tilfeller der siktede blir aldersundersøkt.

Les også: Skandale – svenske aviser innrømmer falske nyheter om flyktningbarn

Les også: Halvparten av flyktningbarna er voksne – mange har grått hår og skjegg

Tingretten i den svenske hovedstaden – som er oversvømt av lignende saker – mener at det sannsynlig at den siktede er over 20 år gammel. Han blir dømt til 10 måneders fengsel for ran og utvises til Marokko. Om fem år er han imidlertid velkommen tilbake til Sverige, ifølge dommen.

Spørsmålene er:

Og sist men ikke minst. HVORFOR TILLATER DET SVENSKE FOLKET SLIKE TILSTANDER I LANDET SITT.

Hva er galt med folk i Sverige?

Les også: Over 94 prosent av de gjengkriminelle i Stockholm er innvandrere

Les også: Svensk politisjef: «Vi kan ikke lenger garantere sikkerheten til det svenske folk»

Frieord har etterhvert skrevet så mange artikler om den grove kriminaliteten i vårt nabolands hovedstad at de ansvarlige for turismen og sosiale medier valgte å blokkere oss.

Les også: Over 500 politibiler vandalisert i Stockholm siden 2010

Les også: Eldre ektepar slått helseløse av innvandrere på gaten

Les også: Innvandrergjeng sparket ned enslig svensk kvinne på krykker

VIDEO: Se videoen Youtube frenetisk forsøker å slette – eldre kvinne brutalt overfalt på gaten av afrikaner i underbukse

Exit mobile version