Site icon Lykten

Å håndhilse er vanskelig for muslimer og rødgrønne politikere

Vi får starte med muslimene. Det har på en litt rar og tolerant måte blitt akseptert at man ikke kan håndhilse på «rettroende» muslimer. En forklaring på hvorfor vises i denne videoen, hvor en muslimsk politiker fra det svenske Miljøpartiet måtte gå av, etter endel mediefokus.

Frieord skrev en sak i november om hvordan en muslimsk fotballspiller nektet å håndhilse på en kvinnelig journalist etter et TV-intervju i Nederland. Artikkel kan leses her og video fra nederlandsk TV er under bildet. (Gå på innstillinger på Youtube og velg engelsk oversettelse).

KVINNELIG FOTBALL-REPORTER: Den kvinnelige fotball-reporteren Helene Hendriks skal ha kommentert på direktesendt TV at Nacer Barazite, som er muslim, ikke håndhilser på kvinner.

I England har det vært endel uro mellom muslimer og den kristne urbefolkningen de siste årene. Her kan vi se en muslimsk lokalpolitiker som håndhilser på en mann, men som så nekter å håndhilse på en kvinne rett etterpå.

Her kommer en kort video hvor det hele forklares. Imamen sier blant annet, enten fornærmer du kvinnen, eller så fornærmer du Allah. Valget er enkelt.

For sikkerhets skyld, så får vi her forklaring fra en annen muslimsk lærd mann, at det er lov å hilse på jenter, så lenge de ikke har fått mensen. Men dette gjelder ikke om du begjærer henne, selv om hun er 7 år (!) gammel. (Ja, dette er seriøst).

Men det er altså ikke bare muslimer som sliter med å integrere og assimilere seg i Vesten. Også rødgrønne politikere sliter med å respektere sine medmennesker og vise normal høflighet i hverdagen.

Vi starter med denne fra 2010, hvor partileder fra det kommunistiske Vänsterpartiet, Lars Ohly, viste hvordan voksne også kan leke som barnehagebarn.

Valgkampen gikk heller dårlig for ham og partiet, men desto bedre for Jimmie Åkesson og Sverigedemokraterna. Etter valgresultatet så nektet Ohly å i det hele tatt å være i samme rom som sin partileder-kollega. Det må også tillegges at rødgrønne politikere på den tiden tilogmed nektet å stå ved siden av Åkesson når man debatterte på TV. Åkesson sto for seg selv, mens de andre partilederne var samlet på sin side.

Her viser Miljøpartiets Åsa Romson sin inkluderende og tolerante side, som rødgrønne politikere snakker så mye om.

Og det er ikke bare i nabolandet man er så «høflig». I Tyskland har de rødgrønne den samme innstillingen mot det nasjonalvennlige partiet AfD, som nylig har vunnet store fremskritt under de siste valgene. Her er det ministerpresident for sosialdemokratene, Winfried Kretschmann, som nekter å håndhilse på den kvinnelige AfD-politikeren Dr. Christina Baum.

Hva kan man så konkludere med etter å ha sett ovenstående videoer, hvor det å håndhilse har blitt et problem i vårt samfunn. Tja, kanskje at både muslimer og rødgrønne politikere bør gå i seg selv og tenke på hva «inkludering», «mangfold» og «toleranse» virkelig betyr, og ikke bare bruke det som floskler i sin religiøse og politiske retorikk.

P.s. Denne saken er jo relevant med tanke på de siste dagenes mediehysteri over kunstneren Thomas Knarvik og hvordan den samlede venstrepressen unisont satt på samme gren i sin fordømmelse av tegningene. Da snakker de om at man skal vise respekt og toleranse i høye ordelag, med en prektig og prekende stemme. Men videoene over viser at det kun gjelder hvis det er snakk om deres egne verdier og meninger.

Exit mobile version