Site icon Lykten

Abid Raja: «Innvandringen har vært en berikelse for Norge»

Creative Commons Attribution 2.0 Generic / NorskeVenstre

Sexskandaler, åpne grenser og pakistanske politikere er det partiet Venstre er mest kjent for i disse dager. Og å ha hatt en samferdselsminister uten førerkort, Odd Einar Dørum.

Og løgnene og fadesene kommer som perler på en snor.

Nylig gikk pr-kåte Abid Raja ut med påstanden om at innvandringen har beriket Norge. En påstand som har vært avfeid som løgn både av forskere, økonomer, journalister og politikere. Faktisk vil innvandringen slik den foregår i dag både gjøre nordmenn til minoritet i eget land og avvikle hele oljefondet. Men pytt, slike fakta kan ikke gå i veien for floskler og politisk vinning.

– Innvandringen til Norge har vært en berikelse for Norge. Det fremgår også av regjeringserklæringen som vi alle fire partiene står bak. Jeg synes Siv Jensen underslår vår egen politikk i sin problembeskrivelse, sier Abid Raja til VG.

– Jeg forstår jo at Siv Jensen av og til må ta på partileder-hatten. Men hun underslår vår egen politikk, sier Raja.

Men tanken om at hvis man bare repeterer en løgn mange nok ganger så blir den sann, sitter hardt inne hos den muslimske politikeren. For hvordan skal man ellers kunne gå med hevet hode og si noe slikt?

Menneskerettighetsorganisasjonen HRS tok en titt på Rajas uttalelse og en epost utveksling han hadde med en som spurte ham om hans uttalelser. Den er verdt en titt.

71 prosent av all sosialhjelp som utbetales i Oslo går til innvandrere. Og 56 prosent på landsbasis. Dette er tall fra 2017, andelen er trolig enda høyere nå. Og innvandrerprosenten holdes nede pga. andre offentlige ytelser som avlaster sosialhjelpen: Intro-ordningen og Kval programmet. 

86 prosent av utbetalingene går til asiater (Midtøsten inkludert i Asia) og afrikanere. Afrikanere mottar dobbelt så mye som asiatene. Og er den innvandrergruppen i Norge som øker mest i størrelse.

Raja repliserte, og vi snakker samme dag:

Alltid interessert i søt musikk.

Se mer på lenken til HRS i slutten av artikkelen.

Exit mobile version