Site icon Lykten

Agderposten ble åsted for sjeldent naturfenomen

Agderposten publiserte onsdag 1. august en sak hvor de forveksler organisasjonene NDL (Norwegian Defense League) og DNM (Den Nordiske Motstandsbevegelsen). I tillegg rører de Forsvarsalliansen (NATO) inn i suppa.

Saken i agderposten handler opprinnelig om briten Tommy Robinson.

Under overskriften Arendal FrP heier på frigitt høyreekstrem leder greier to journalister i Agderposten å demonstrere alt hva som er galt med norske medier, norsk politikk og norsk offentlighet. Samtidig.=)

Her ser du en skjermdump fra saken i Agderposten:

De to journalistene bak den fantastisk åndssvake saken heter Matias Smørvik og Marit Elisabeth Strand.

La oss se litt nærmere på hvem disse er:

Matias Smørvik har bakgrunn som journalist i Varden og Porsgrunn Dagblad. Tidligere i år sto han frem og klaget offentlig over parkeringsavgift på ti kroner dagen utenfor Universitetet i Agder. Som vi kan se ut ifra denne artikkelen i Fevennen, har inkompetente Smørvik et fjes som virkelig lyser av intelligens. Man kan lure på om han drikker etterbarberingsvann og spiser stearinlys.

Tar vi en titt på Instagram-profilen til journalist Marit Elisabeth Strand, ser vi nok et geni. Noe sier meg at hun bruker sko med borrelås.

Disse to er resultatet av den utvelgelsen som blir gjort i norske mediebedrifter. Skal lederne finne venstreraddiser til redaksjonene sine i en verden etter 9/11, Nice og Bataclan, må de gjerne plukke på laveste hylle hva gjelder IQ og evner. Noe som gjenspeiler stort sett hele den norske pressen. Men som vises særlig godt i regionaviser.

Det hele er egentlig veldig trist. Men jeg synes likevel det er temmelig komisk.

FrP – partiet for cucks

Agderposten skriver følgende i sin supersmarte artikkel:

«Den tidligere EDL-lederen Robinson ble onsdag formiddag løslatt mot kausjon, etter å ha tidligere vært dømt for upassende filming utenfor rettslokalene i Leeds. Tre dommere har bestemt at saken skal opp på nytt, og dermed kunne Robinson løslates mot kausjon i påvente av rettssak. Det er denne nyheten Arendal Frp jubler for.

«Fantastisk bra, og det eneste rette!! Vi heier på Tommy!! », står det i innlegget, der har de også delt en nyhetssak om løslatelsen fra nettstedet resett.no.»

Ikke bare har FrP være slemme og dumme som vanlig. Men de har delt en nyhetssak på Facebook fra et norsk medie som ikke har ansatt en busslast med inkompetente politiske ansettelser – slik Agderposten har. Tenke seg til, du.

Hahahaha ?

Men moroa stopper ikke her.

Som eneste «ekspertkilde» om Tommy Robinson og EDL bruker de to geniene i Agderposten selveste Ap-politiker Freddy de Ruiter. Som ikke uventet bruker triggerordene nazist og fascist.

De to tilbakestående idiotene skriver følgende:

«Innlegget har møtt stor motstand, blant annet fra tidligere stortingsrepresentant Freddy de Ruiter. Mandag fikk den samme Facebook-siden kritikk for at et innlegg skrevet av en person som mente at Ap var skyld i terroren på Utøya 22. juli ikke ble slettet hurtig nok.

– At de heier på denne mannen er oppsiktsvekkende. Sverigedemokratene er ingenting i forhold til EDL. Disse tilhører det ytterste høyre av europeisk samfunnsliv og består av flere voldsdømte mennesker som pisker opp under hat mot de som har en annen religion, hudfarge eller ståsted. De ligner til forveksling mye til nazistiske og fascistiske bevegelser, og selv om de er marginale, må de tas på dypeste alvor, sier Freddy de Ruiter i Arbeiderpartiet.»

En figur som representerer Arbeiderpartiet, en organisasjon som drepte opptil 25.000 sivile i Libya våren 2011, er den rette til å snakke om etikk og moral.

Hvorpå en cuck i FrP følger opp med følgende kleine uttalelse:

«FrPs gruppeleder i Arendal bystyre, Anders Kylland, sier til Agderposten at han tar avstand fra innlegget på Facebook. Han var ikke kjent med innlegget da Agderposten tok kontakt onsdag kveld.

– Dette er ikke bra. Frp tar fullstendig avstand fra English Defence League. Vi støtter ikke opp om Tommy Robinson. I forbindelse med terroren i 2011 satte Frp nettopp fokus på medlemmenes holdninger til slike organisasjoner, så dette er skuffende, sier Kylland.

Han henviser til styret i Arendal Frp, som har ansvaret for lokallagets Facebook-profil.

– Dette har kanskje skjedd fordi de som styrer Facebook-siden ikke vet hva English Defense League står for, sier Kylland.»

Idiotien er komplett. Sirkelen er sluttet. To idioter i Agderposten skriver om en britisk cuck, og forveksler en masse navn og organisasjoner. Deretter bruker de en idiot fra Ap som «ekspertvitne». Før de følger opp med å finne en idiot i FrP til å legge seg flat og beklage. Avslutningsvis uttaler idioten i FrP seg, som om denne gruppen med idioter liksom vet noe om hva EDL står for.

I tillegg demoniserer de et norsk nyhetsnettsted, og trekker frem at FrP har delt en sak derfra. Fra selveste nettstedet over alle nettstedet man angivelig ikke må dele noe fra.

Her ser vi hva som er galt med gammelmediene, norsk politikk og norsk offentlighet, folkens. Det er bare å lene seg tilbake og le høyt av det hele.

Ids habbening :DDD

Endelig har det skjedd. Idiotien ble komplettert i absolutt alle ledd. Lik stjerner som går inn i formasjon på stjernehimmelen. Lik solformørkelser. Alt bare klaffet sammen, til fantastisk og perfekt idioti. Det vi ser her er et utrolig naturfenomen.

Jeg er ikke sikker på hva dette fenomenet egentlig betyr i en større kontekst. Men det kan bety at den menneskelige evolusjonen har snudd, og at mennesket har begynt å bevege seg tilbake til apestadiet igjen. At vi snart klatrer tilbake opp i trærne.

Det er uansett i alle tilfeller et perfekt samspill av total og komplett idioti. Noe som trolig ikke skjer ofte.

Exit mobile version