Site icon Lykten

Alle snakker om Kiwi-terroristen – men ikke hvorfor han slapp inn i Norge

(Foto: Pixabay).

Norge opplevde nylig at en muslimsk terrorist fra den russiske republikken Basjkortostan, forsøkte å drepe en ung etnisk norsk kvinne i en butikk i Oslo sentrum. Mannen klarte å stikke kvinnen i ryggen, men skle før han fikk stukket igjen og kvinnen rakk å rømme fra åstedet.

Mange medier har skrevet om terrorangrepet. Om kvinnen. Om omstendighetene og åstedet. De har intervjuet familie og venner. De har uttrykt bekymring om hendelsen. Hendelsen er ikke ulik hundrevis av lignende knivangrep i Europa de siste årene. Det har nesten blitt et ukentlig fenomen i de byene som har store muslimske befolkningsgrupper. Både i Sverige og Finland har muslimske terrorister drept uskyldige sivile på kjøpesentre og handlegater med kniver de siste årene. Nå har fenomenet kommet for alvor til Norge.

Men ingen har diskutert hvorfor den muslimske terroristen (20) var i Norge. Hvordan han uten problemer kunne komme seg over grensen fra Sverige. Hvorfor han ikke ble stoppet og spurt hvorfor han skulle inn til Norge. Hvem han skulle besøke. Hvor han skulle bo. Ingen sjekket hans pass, rulleblad eller statsborgerskap. For i Sverige slipper både IS-terrorister og jihadister i alle former og farger inn. Den rødgrønne regjeringen der har faktisk ønsket dem hjem med lovnad om utdanning, arbeide og bolig.

Hvilke politikere har åpnet grensene våre for slike mennesker? De som signerte EØS-avtalen og Schengensamarbeidet. Norge har hatt passfrihet med Danmark, Finland og Sverige siden 1996 og ble offisielt med i det passløse Europa i 2001, da Stoltenberg-regjeringen og Bondevik II-regjeringen satt ved roret.

ANSVARLIG: Tidligere statsminister Jens Stoltenberg satt ved roret i 2001 da Norge ble med i Schengensamarbeidet. Samme år tok KrFs Kjell Magne Bondevik over makten og videreførte avtalen. Hver nordmann som er drept av utenlandske statsborgere er deres ansvar. (Foto: Wikimedia/Magnus Fröderberg)

Ingen av de neste statsministrene eller regjeringene har valgt å avvikle EØS-samarbeidet eller Schengensamarbeidet. Det betyr at muslimske terrorister fra EUs indre grenser kan bevege seg fritt over grensene og komme helt inn til Norge. De kan gå på våre gater, planlegge angrep og støtte terrorgrupper med norske skattekroner. PST og norsk politi har stoppet og avslørt en rekke rasistiske angrep mot hvite nordmenn før de har blitt satt ut i live. Vi hadde sist en 18-årig muslim som gikk rundt med en bombe i Oslo sentrum. Han ble sluppet løs igjen etter å ha sittet kort tid i soning. Mannen ble pågrepet på nytt da man fant ut at han ønsket å gjennomføre enda et muslimsk terrorangrep, denne gangen med en varebil. Hvor lang tid tar det før han igjen går fritt rundt i våre gater? Eller en av de han deler ideologi med som hjalp ham?

Muslimske rasister og terrorister kan altså komme med bussen på en helt vanlig ukedag fra Sverige, passere grensen uten å bli stoppet eller kontrollert. De kan gå inn på hvilken som helst dagligvarebutikk i en av våre byer og sette kniven i en helt tilfeldig og uskyldig nordmann.

Men de ansvarlige for at terroristen kom inn i landet blir ikke stilt til ansvar. Det er på tide med en endring i loven. Det er på tid å respektere våre lover og våre grenser. Det er på tide å sette nordmenns sikkerhet og vårt samfunns fred høyere enn internasjonale avtaler og utlendingers «rettigheter».

Under her er et par av Kiwi-terroristens åndsbrødre som hadde skrapt inn «Kafir» på en kjøttøks de skulle bruke i et terrorangrep i Storbritannia. De kunne i praksis ha kommet inn i Norge uten noen problemer. Hva om det hadde vært DIN datter, søster eller mor som fikk øksen eller kniven i kroppen? Hva om det hadde vært din sønn, bror eller pappa? Ingen i vår regjering eller politimyndigheter ville tatt ansvaret. Det er iallefall helt sikkert.

Exit mobile version