Site icon Lykten

Avslørt: Hijab-kvinnen som vant frisørsaken ble tvunget til å bære hijaben

(Skjermbilde/TV2)

Nettsiden Rights.no melder i dag om at Moss Avis har et intervju med Charlotte Antonsen, deretter Malika Bayan, i dag Charlotte Faviano.

Den norske konvertitteten til Islam kom for alvor i søkelyset da hun gikk inn til frisørsalongen til Merete Hodne med hijab på Bryne. Hodne sa at hun ikke kunne klippe seg der på grunn av Bayans islamske klesplagg som representerer undertrykkelse og kvinnehat. Bayan sa hun gikk med hijaben frivillig og at det hele var diskriminering.

Les også: Charlotte Antonsen (aka Malika Bayan) kastet hijaben

Hele det antirasistiske Norge gikk av skaftet – med bakgrunn i at det hele var arrangert av antirasister for å «ta» Hodne – som var en kjent islamkritiker på nett. Det gikk så langt at Hodne endte i rettssak og tapte, med påfølgende økonomisk tap og uthengelse av alle norske medier som rasist og i enkelte tilfeller som nazist.

Hurra, vi tok heksa, jublet media og venstreaktivistene. Mens muslimene sto på avstand og lo av det hele, vel vitende om sannheten.

Nå kommer det altså frem at Charlotte Faviano ble påtvunget sin hijab av sin voldelige muslimske ektemann som nå sitter dømt for vold og trusler med henne. Faviano lever således med voldsalarm på hemmelig adresse.

Les hele den dramatiske og avslørende saken på Rights.no.

Relatert:

 

Exit mobile version