Site icon Lykten

Brundtlands organisasjon oppfordrer barn under 4 år å lære om «masturbasjon» og «kjønnsidentitet»

(Pixabay)

WHO – World Health Organization har vært mye i nyhetene som følge av koronakrisen. Men den er også kjent for nordmenn fordi vår tidligere statsminister fra Arbeiderpartiet, Gro Harlem Brundtland, karret til seg en toppjobb hos organisasjonen etter at hun ga seg i norsk politikk.

Nå har WHO laget en «Standard for seksuell utdannelse i Europa», et rammeverk for politikere, utdanning- og helsemyndighetene og spesialister, der man råder at barn skal bli lært om å tilfredsstille seg selv seksuelt og om transkjønnhet, før de i det hele tatt har lært å uttrykke seg gjennom tale.

WHO råder at barn i alderen 0-4 blir gitt «informasjon om fornøyelse og gleden ved å beføle seg selv gjennom masturbasjon». (Side 39)

Babyer skal også oppmuntres til å «bli opplyst om kjønnsidentitet» og bli opplyst om «rettighetene ved å oppdage kjønnsidentitet».

I årskullet 4-6, skal lærere oppfordres til å «gi informasjon om homofile forhold» og «hjelpe barna å utvikle respekt for ulike normer innen seksualiteten».

I en fornuftig og normal verden, så vil ingen barn i denne alderen bli eksponert for denne type seksualitetsinformasjon på noen måte.

WHO er en såkalt beskyttet organisasjon og mange av de som kritiserer eller vil diskutere organisasjonens materiale og forskning blir sensurert eller rett og slett fjernet fra sosiale medier.

Organisasjonen opplever imidlertid motstand på et høyere nivå, da USAs president og administrasjonen nylig stoppet sin finansiering til WHO.

 

Exit mobile version