Site icon Lykten

Canada starter produksjonen av «homo-mynt» i 2019

(Osado/Wikimedia Commons)

Venstresidens ønske om å gjennomsyre hele samfunnet med sin identitetspolitikk og sosialistiske verdenssyn kommer i mange former. Et av landene som ligger i forkant med både masseinnvandring, demografisk folkemord, radbrekking av kjernefamilien og ødeleggelsen av samfunnslimet, er Canada.

Der har man også et menneskerettighetsråd som har anmeldt og dømt folk for meninger og ytringer, som har vært ansett som «støtende» for samfunnet. De dømte inkluderer komikere, politiske aktivister og vanlige folk som er aktive på sosiale medier. Bøtene har vært i hundretusenvis dollar-klassen. Dette rådet står altså utenfor rettsvesenet og domstolene og blir sett på som et «blasfemiråd» av kritikerne.

Nå kommer enda et forsøk på å gjøre landet mer progressivt. Nemlig LGBT/homo-mynten. I 2019 er det nemlig 50 år siden homofili ble lovlig i landet, og i den forbindelse har statsminister Justin Trudeau og hans kabinett akseptert produksjonen av en mynt som feirer årsdagen.

Produksjonen og distribusjonen av mynten, som kan brukes som vanlig betalingsmiddel, har imidlertid blitt møtt med motbør fra statsministerens politiske motstandere. De spør om han ikke har gjort nok for å promotere identitetspolitikk i Canada. Også lederen for Canadas største familie og livsorganisasjon, Jack Fonseca, kritiserte produksjonen av LGTB-mynten:

«Det er Orwelliansk. Noe du ville forvente fra et diktatur som det kommunistiske Kina, det tidligere Sovjetunionen eller den tyske staten i 1930- og 40 tallet, som bruke statsapparatet for å sørge for at ingen slipper unna indoktrinasjonen med statens ideologi».

Exit mobile version