Site icon Lykten

CBS-journalist innrømmer: «Media er venstrevridd»

(Wikipedia).

Den erfarne utenrikskorrespondenten Lara Logan fortalte i et nylig intervju at «media overalt hovedsakelig er venstreorientert, ikke bare i USA». Hun nevnte medier som Breitbart og Fox News som noen få kanaler der man kan gå og få nyheter som ikke sier det samme som alle de andre.

Hun gikk spesielt til angrep på medias dekning av president Donald Trump, hvor de vrir og vrenger på alt og ikke klarer å presentere nyheter uten å være politiske aktivister samtidig. Hun anklaget media for å kjøre historier og nyheter uten pålitelige kilder og kalte mye av det som kommer ut i dag for «hestemøkk».

«Det er ikke journalisme, det er hestemøkk», sa Logan og fortsatte: «Vi bærer ansvaret for falske nyheter, og vi tar ikke ansvaret og adresserer det. Vi ønsker bare å skylde på alle andre».

Hun får støtte av tidligere redaktør av New York Times, Jill Abramson, som uttalte at «Media har sluttet å skjule sine meninger eller forsøk på å være objektive»

Lara Logan innrømmet også under intervjuet at det sannsynligvis var et «karriere-selvmord» å komme ut med denne informasjonen og påstanden.

Logan har dekket store demonstrasjoner og revolusjoner i Midtøsten og ble kjent for å ha blitt angrepet og seksuelt misbrukt av en stor mengde arabiske og muslimske menn i Egypt da hun var på oppdrag.

Exit mobile version