Site icon Lykten

CNN-journalist anklaget for løgn – var ute under koronakarantene

(Skjermbilde/CNN)

En av de mest kjente TV-fjesene på CNN, Chris Cuomo, ble nylig tatt i løgn. Cuomo påstod at han har vært i korona-karantene i kjelleren i huset sitt siden han testet positivt for viruset for flere uker siden.

På mandag lot Cuomo sin datter filme seg selv kommende opp fra kjelleren og snakke med sin kone på kjøkkenet. Cuomo uttalte:

«Ok, her er det, den offisielle tilbakevendingen fra kjelleren, jeg er klarert av CDC (helsemyndighetene, red. anm.). Dette er hva jeg har drømt om, bokstavelig talt, i ukevis».

Men det hele viser seg å være en løgn, da en mann som er identifisert som 65-årige David, skal ha sett Cuomo på en plen utenfor huset, der han oppholdt seg med sin kone, en annen kvinne og tre barn. De skal ha lekt på plenen ifølge vitnet.

Det hele kom ut da 65-åringen skal ha ropt ut mot Cuomo og spurt ham hvorfor han ikke følger avstandsreglene innført i New York av Cuomos egen bror, som er guvernør i delstaten.

Cuomo skal ha ropt tilbake:

«Hvem faen er du? Jeg kan gjøre hva jeg vil! Jeg skal finne ut hvem du er!», fortsatte Cuomo og skal ha skreket andre ting til vitnet, ifølge New York Post som kjørte en større sak om hendelsen.

Cuomo skal også ha kjeftet på syklisten på sitt eget radioshow på SiriusXM-stasjonen.

Chris Cuomo skal også fått oppmerksomhet under sitt påståtte kjelleropphold, ved at han på sitt radioshow skal ha uttalt at han ikke lenger følte seg komfortabel som nyhetsanker hos CNN og den jobben de gjør som nyhetsstasjon.

 

Exit mobile version