Site icon Lykten

Dagens multikulturelle rapport: Brutalt angrep på mopedist (video), rasisme mot hvite og hund bet afrikaner i skrittet

Den svært innvandrertette byen Birmingham opplevde nylig et brutalt overfall og ran av en mopedist. Det hele ble fanget på kamera.

SPANIA

Videre går vi til saken om hunden som bet en migrant i penis. En senegaleser bosatt i byen Reus i Spania, var ufin mot en hund på gaten rett etter midnatt, den 12. september.

(Foto: Shutterstock).

Skrikingen fra mannen tiltrakk seg en politipatrulje og ambulanse som kunne bekrefte at mannen etter å ha sparket en lokal beboers hund opplevde at hunden bet ham i skrittet og deretter i hånden.

Hundens bitt var såpass alvorlig at det påførte mannen biteskader på forhuden og selve glansen. Senegaleseren måtte kjøres til regionsykehuset i Terragona hvor han fikk rekonstruktiv kirurgi og blir behandlet av urolog.

AUSTRALIA

I Australia ønsker nå en tidligere aktor i en svært grov og rasistiske voldtektssak at den muslimske voldtektsmannen skal få slippe ut. Det har skapt opprørt stemning blant australiere. Muhammed Skaf skal ha lurt en 16 år gammel hvit jente inn i en park. Der ble jenta voldtatt av Muhammed og en bekjent, mens opptil 12 andre muslimske menn så på og lo.

I et annet tilfelle misbrukte den muslimske gjengen et annet hvitt og kristent kvinnelig offer (18) som skal ha blitt voldtatt over 40 ganger av gjengen, som telte hele 14 stykker. Hendelsen varte i 4 timer og kvinnen ble spylt med vann og dumpet på en togstasjon etter overgrepet. Gjengen skal ha ropt rasistiske og fremmedfientlige uttrykk til henne og blant annet spurt henne om «libanesisk pikk smaker bedre enn australsk».

PÅGREPNE AV POLITIET I EN SVÆRT GROV VOLDTEKTSSAK I ÅR 2000.

TYSKLAND

I Tyskland skal en professor ha uttalt at den økende nasjonalistiske og konservative politiske bølgen er et resultat av venstresidens uansvarlige og globalistiske politikk. Samtidig kan vi nevne at himmelen er blå, bare for å understreke selvfølgeligheten.

SVERIGE

Vårt naboland Sverige forsøker å sette verdensrekord i nasjonalt selvmord og her er en smakebit på hvordan det fortoner seg.

FEMINISME

Venstresidens klamme hånd over politikk, utdannelse og media gir i noen tilfeller innblikk i dårehusets absolutte og ypperste tenkere.

 – Ja, menn dør tidligere enn kvinner, men flere av dem har en flott tid mens de lever, skriver Sandi Tokvsig, grunnleggeren av det kvinnelige likestillingspartiet i Danmark. (Ja, det er ikke bare Sverige som leder an i galskapen).

GOOGLE

Denne videoen har vi delt på nyhetsstrømmen vår, men den kan ikke deles og repeteres ofte nok. Google, Facebook, Youtube og Twitter har monopol på det offentlige ordskiftet i den digitale alderen vi nå lever i. Men de oppfører seg som brutale diktatorer og keisere uten klær.

Her ser vi hvordan lederne regelrett gråter når de gjenopplever Hillary Clintons valgkamp og tapet mot Donald Trump. 99.99% av alle som blir sensurert og slettet fra de store sosiale mediene er nasjonalister og konservative.

POLEN

Det finnes ennå både hjerte og sjel igjen i Europa. Men man må til sentral- og øst-Europa for å finne den. Her viser supporterne av et lokalt fotballag hva de mener om kommunismen. En politikk som sammen med nazismen tok livet av EN FEMTEDEL av befolkningen som befant seg i landet.

I Norge kan man dessverre fremdeles finne tilhengere av drapsidelogien både hos statsstøttede organisasjoner som Antirasistisk Senter, hos LO og hos etablerte partier som Rødt, SV og Miljøpartiet De Grønne. Skam på dere.

Og husk: Sosialisme fører alltid til sult og folkemord.

CANADA

Den stadig mer upopulære og ofte karikerte statsministeren Justin Trudeau trekker ikke de store mengdene under sine allmøter og taler. Bildet av Trudeau kommer kort tid etter at det ble avslørt at den tidligere amerikanske presidenten Barack Obama kun trakk 750 mennesker til et allmøte i ett lokale med plass til 7500.

PAKISTAN

Det dukker stadig opp bilder fra Midtøsten og araberstatene som viser at land som Libanon, Irak, Iran, Afghanistan og Pakistan, for å nevne noen, hadde frihet og trygghet for sine kvinner før islam fikk sine revolusjoner og tok over makten ved mullaer, sjeiker og imamer.

HUMOR

Vi avslutter nyhetsrunden med en morsom og vellaget video som viser hvordan president Donald Trump rydder opp i korrupsjonen og «den dype staten» som demokratene har satt opp i USA.

God video og god videre helg!

Exit mobile version