Site icon Lykten

DANMARK: 52-årig kvinne dømt for å ha sex med mindreårig asylsøker

(Pixabay)

Den 52-årige danske kvinnen jobbet på et hjem for såkalte «enslige flyktningbarn», da hun innledet et seksuelt forhold til en 17-årig asylsøkende gutt.

Les også: Kvinnelig mottaksleder i Sverige hadde sex med asylsøkere på mottaket

Les også: Eldre vestlige kvinner misbruker og leder flyktningbarn inn i prostitusjon

Det er en dårlig skjult sannhet at det er et problem innen asylindustrien med kvinner som med vilje begynner å jobbe med flyktninger og asylsøkere for å innlede romantiske forhold og ha sex. Det er som regel eldre og venstreorienterte kvinner som hører til den rødgrønne politiske sfæren og har jobbet i ulike stillinger innen asylindustrien, slik at de vet hvordan og hvem de skal innlede forhold med.

Kvinnene har fått den lite flatterende tittelen asylheks/kulturheks.

VIDEO: Svenske kvinner og afghanerguttene – bråk og gråt da flyktningene måtte forlate Sverige

Les også: 17-åring på flyktninghjem seksuelt misbrukt av kvinnelig eier

Den 52-årige kvinnen innrømmet skyld i retten, men mener at det seksuelle forholdet skjedde frivillig mellom henne og 17-åringen.

Flyktningbarnet hevder på sin side at han ikke turte å gjøre noe annet enn å ha sex med kvinnen av frykt for å bli utvist fra landet. Det er ikke klart om kvinnen har truet gutten med dette for å få ham i seng.

– Jeg hadde vært i Danmark i en og en halv måned og kunne ikke snakke dansk. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre eller hvem jeg skulle snakke med, har 17-åringen sagt ifølge nyhetsbyrået TT.

Les også: Mange frivillige arbeidere drar til flyktningleire for å ha sex med asylsøkerne

Les også: Ansatt på flyktninghjem for gutter ga mindreårige lapdance

Den 52-årige kvinnen har nå blitt dømt til tre måneders betinget fengsel.

Asylboligen der overgrepet fant sted stengte i fjor etter at den 52-årige kvinnen, samt enda ytterligere en kvinne, hadde blitt anklaget for seksuelle overgrep mot asylsøkerne på hjemmet.

Les også: Kvinnelig venstreaktivist gjengvoldtatt av sudanesere i asylleir i Italia – bedt om å tie stille av medaktivister

Les også: Mona Bentzen bak angivere til afghanske myndigheter

Exit mobile version