Site icon Lykten

Disney gjeninnsetter regissør anklaget for pedofili

Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported / Gage Skidmore

På fredag informerte Disney at de ville gjeninnsette den omstridte regissøren James Gunn til å jobbe med Guardians of the Galaxy vol. 3. Gunn ble sparket etter avsløringer av innlegg han publiserte på sine sosiale medier, hvor han snakket om å voldta barn, og uttalte seg nedsettende om holocaust, meksikanere og AIDS.

James Gunn er en ekte Hollywood-liberal og hater selvfølgelig president Donald Trump. Han uttalte i juni i 2018 at «presidenten våkner hver morgen og håper at flere barn blir drept av migranter, slik at det vil hjelpe ham politisk». 

Dette virket imidlertid til å være en projisering av sitt eget hat mot både barn og innvandrere, da en gjennomgang av videoer, kommentarer og innlegg på sosiale medier penslet et svært mørkt bilde av den kontroversielle regissøren som har hatt stor suksess med superhelt-serien Guardians of the Galaxy.

Det kom frem at Gunn lastet ned en video med tittelen «100 prepubertale jenter som beføler seg selv» fra den dømte pedofilen Houston Huddleston.

Huddleston hadde lagt inn videoen på Gunns Facebook-side og skrev følgende beskjed: «Jeg tror du vil like denne». Gunn svarte følgende: «Like den? Jeg fikk utløsning over hele ansiktet mitt». 

Selv etter avsløringen av pedofilien, rasismen og hatet mot USAs grunnlov, så valgte hele rollebesetningen i filmen Guardians of the Galaxy å støtte regissøren og skrev under et brev der de krevde at han fikk tilbake jobben.

James Gunn har også beholdt alle sine kontoer og verifiseringen på sosiale medier.

James Gunn er bare den siste i en lang rekke av kjente regissører i Hollywood som har blitt avslørt som pedofile. Tidligere har store navn som Roman Polanski, Woody Allen, Kevin Spacey, Harvey Weinstein og Steven Spielberg også blitt avslørt. Og slik går dagene i det degenererte hullet som kalles Hollywood.

Exit mobile version