Site icon Lykten

Video: Donald Trump tar sannheten om Jim Acosta i forsvar mot fake news media

Falske nyhetsformidlere i Norge, og over hele verden, har forsøkt å hevde at en verifisert video av aktivist Jim Acosta er «manipulert». Nå som det viser seg at videoen er ekte, har president Donald Trump satt løgnerne på plass.

Som de fleste allerede vet, er de såkalte hovedstrømsmediene stort sett bare nepotiske løgnere som sprer falske nyheter. I tillegg prøver disse delinkventene å hevde at ekte nyheter er «falske», når ting ikke går deres vei. Som i saken med Jim Acosta, eller saken med hvordan redaktøren i Oppland Arbeiderblad skapte opptøyer på Gjøvik høsten 2017.

Ofte blir løgnmediene avslørt og tatt med buksa nede. Men selv da prøver de desperat å tviholde på løgnene de dikter opp.

President Donald Trump er ikke en mann som lar seg pelle på nesa av lystløgnere og innkvoterte svin i mediene.

Derfor har Trump gått hardt ut mot løgnmediene i flere intervjuer etter hendelsen med Jim Acosta. Samt i tillegg gått i forsvar for vloggeren Paul Joseph Watson, som offentliggjorde videoklippet av hvordan Jim Acosta slo vekk hånden til en kvinnelig praktikant ved Det hvite hus.

Her ser vi klart og tydelig hvordan løgnmediene lager og sprer falske nyheter. Fordi de er ondsinnede løgnere og hyklere. Fordi de er svin.

Her er noen eksempler på hvordan norske løgnmedier har spredd denne konspirasjonsteorien:

Exit mobile version