Site icon Lykten

Dum, dummere, Miljøpartiet – og Støre

Creative Commons Attribution 3.0

Det er ikke alltid like lett å holde tunga rett i munnen, eller vite hvilke av løgnene som skal opprettholdes når man tilhører den politiske venstresfæren. Det opplevde vi sist uke i den såkalte Amundsen-gate, der vår tidligere justisminister nå er inne i en venstreskapt mediestorm.

Å påpeke fakta er nemlig ikke lov i Norge. At muslimske familier, i særdeleshet somaliske familier, lager betydelig flere barn enn nordmenn og andre innvandrergrupper, er det bare lov å hysje om og si bak lukkede dører. Keiserens nye klær på en måte.

Les også: Vestkant-beboer Jonas Gahr Støre beskylder Per-Willy Amundsen for rasisme

Men der gutten pekte og sa, “men Kongen har ingen klær”, så sa Per-Willy Amundsen de forbudte ordene om innvandrernes barneproduksjon. Støtteordningene til familier og barn fungerer ikke på de folkegruppene som har en fødselsrate lik den vi finner i deres hjemland. Han sa det ikke direkte engang. Han indikerte det utifra statistisk tallmateriale tilgjengelig for alle å lese.

Les også: Absurde anklager mot Per-Willy Amundsen

KLARE TALL: Som tallene viser fra Verdensbanken og vår egen SSB, så har somaliske kvinner, sammen med andre afrikanske nasjoner en klart høyere fødselsrate enn sine søstre i Europa. Selv når de flytter hit fortsetter de med en fødselsrate som er dobbelt så høy som våre egne kvinner har. (Skjermbilde Verdensbanken/SSB).

Les også: Danmark sender hjem tusenvis av somaliere – Norge bør følge etter

Og frem kom alle klagekonene og jammergubbene fra venstresiden, og tilogmed Amundsens eget parti. Nå fikk de endelig noe å syte over. Noen hadde åpnet vinduene til deres tette og trange korridorer der alle mener likt og snakker likt. En etter en dydsposerte Amundsens kolleger på Løvebakken, samt den mislykkede statsministerkandidaten Jonas Gahr Støre, seg i media. «Klar rasisme», «Amundsen er radikalisert», «Rasepolitikk», var noen av uttalelsene.

Men som så ofte så møter de rødgrønne seg seg selv i døra gang på gang. For der Per-Willy Amundsen får unngjelde av godhetsapostlene på Løvebakken og Akersgata, så uttalte grunnleggeren av miljøpartiet i Frankrike, Yves Cochet, nesten det samme som vår tidligere justisminister:

«Jeg foreslår å reversere vår politikk som oppfordrer barnefødsler, ved å stoppe logikken bak velferdsgoder for familier. Jo flere barn du har, jo færre økonomiske tilskudd vil du motta, til de forsvinner helt etter den tredje fødselen».

«Når vi aksepterer å være for befolkningskontroll, så blir vi raskt angrepet for å være rasister og elitistiske. Av den grunn så vil jeg gjøre det klart at jeg ikke setter søkelys på de fattigste landene, som produserer flere barn enn andre. Tvertimot. De rike nasjonene, som Frankrike, er de første som må akseptere en befolkningsreduksjon. De er de som fører den mest forurensende livsstilen»

«Mest av alt, å begrense våre fødselstall vil tillate oss å bedre ta imot de muslimske migrantene som banker på våre dører».

GRAF8678 CEUTA 22 08 2018

Les også: «Hæ, er vi 36.000? Jeg trodde det var 20.000 somaliere i Norge»

På nettet får miljøpartipolitikeren imidlertid hard medfart av sine landsmenn:

«Miljøverneren Yves Cochet fremmer et forslag om at vi skal slutte å lage barn for å gjøre plass til migranter. Det er den store utskiftningen i rask form. Vi forsvinner for å gjøre plass for andre, som er den ultimate formen for selvmordsmasochisme».

Les også: Nok en stor innvandringsløgn avslørt

Her i Norge får altså Amundsen kjeft for å påpeke det den rødgrønne marxisten i Frankrike innrømmer. At migranter, spesielt de fra afrikanske land, lager flere barn enn vi gjør. Og at det ikke er bærekraftig.

Men det er kun Amundsen som får kjeft av politikere og media. Yves Cochet får sannsynligvis audiens hos presidenten og medalje for sitt arbeide for menneskeheten og miljøet. I mellomtiden kan han motta millionlønn som politiker i Europaparlamentet, der han har sittet i åtte år. Dere vet, de som akkurat klappet igjennom FNs migrasjonsavtale som vil gjøre etniske europeere en minoritet i sine egne land.

Men husk, det er Per-Willy Amundsen som er rasisten her.

Les også: Innvandringen tar livet av nordmenn – og miljøet

Exit mobile version