Site icon Lykten

Enslige asylsøker-barn dreper hverandre i Trondheim, gjengproblemer i Oslo og knivran i Mo i Rana

Vest-Europa virker paralysert. Hvert fjerde år får de samme venstreorienterte, rødgrønne og høyre-light partiene majoriteten av stemmene. Det skjedde sist uke i Sverige, mens landet bokstavelig står i en hengemyr av bilbranner, drap på gatene, angrep på politi og utrykningstjenester, drapstrusler mot politikere, hjemvendte IS-soldater som vandrer rundt i gatene og terrorangrep. Landet har blitt en eksempel på hvordan man IKKE bedriver innvandringspolitikk til resten av verden.

Her i Norge følger vi hakk i hel. Halvparten så mange innbyggere, ikke fullt så mange innvandrere og litt mer oljepenger til å øse over problemene. Men hvorfor trekker ingen i bremsen?

Som å kaste nye 70 nye skattemillioner for å få bukt med innvandrerne som skyter, slåss, knivstikker, truer og bedriver absolutt alle former for kriminalitet i hovedstaden. Dette for å forhindre at HUNDREVIS av innvandrerungdom som befinner seg i faresonen skal ta steget opp i den kriminelle verden. Alle er under 18 år og har hver seg mer enn fire saker på rullebladet.

Boligområdene for disse personene inkluderer Manglerud, Bogerud, Lambertseter, Holmlia og Kolbotn rett over grensen i Akershus. Det er med andre ord et stort og voksende problem, ettersom disse områdene blir mer og mer etniske og mindre og mindre norske. Neste gang må man bruke 140 millioner. Så 280 millioner. Og så videre. Det slutter aldri. Det eneste som slutter er pengene – og da eksploderer det. Bokstavelig talt.

Oslo har opplevd en rekke draps- og skyteepisoder det siste året. Og det skytes ikke lenger på kvelden, men midt på lyse dagen, blant barn og familier på kjøpesentre. Gjengene kidnapper hverandre foran barnehager, skyter på hverandre utenfor nærbutikker og gjennom restaurant-vinduer – restauranter som er fulle av mennesker.

Gategjenger truer og raner som om det var verdens naturligste ting. De fleste er mindreårige og får bare et klaps på hånden før de er tilbake på gata igjen og fortsetter. Og for tre dager siden ble en kvinne voldelig overfalt og ranet av en «guttegjeng» på fem stykker i Slottsparken. De rispet henne også med en skarp gjenstand.

Samtidig opplever Trondheims innbyggere at de stakkars mindreårige (les: voksne) flyktningbarna er mest opptatt av å «tjene» penger gjennom voldelig kriminalitet, narkotikasalg og prostitusjon.

I går kveld ble to av dem, 19 år gamle Nasratullah Hashimi og 17 år gamle Reza Alizadadrept i et internt oppgjør i en leilighet. En tredje var også skadet, men overlevde. Han forklarte at gjerningsmannen brukte en hammer. Drapsmannen ble pågrepet av politiet, SOM MÅTTE SKYTE HAM før han overga seg. Alle de involverte skal være i 17- til 19-års alderen og fra Afghanistan. Men sannsynligheten for at både identitet og alder er noe helt annet er stor. Svært stor. Men det er annen sak.

DREPT: Den afghanske migranten Reza Alizada (17) ble drept av en landsmann i en leilighet i Trondheim i går. Leiligheten leies ut til kommunen av pinsemenigheten i byen. (Foto: Privat).

En de involverte hadde knapt rukket å være i Trondheim i 30 dager før hendelsen fant sted. Det opplyses at det finnes TO HUNDRE MINDREÅRIGE ASYLSØKERE I TRONDHEIM BY ALENE. Og de kan gå fritt rundt blant deg og meg. Og barna dine.

Pengene daler nedover disse miljøene fra skattebetalerne. De får leiligheter, kurs, skoler, penger, klær og all bistand fra leger, psykologer, fagpersoner og det som måtte finnes der ute. Sannsynligvis med betydelig kortere ventetid enn det Ola Nordmann har. Og gratis selvfølgelig.

Hvor mye har det kostet oss nå? Med politiinnsats, advokater, dommere, leger, sykehusoperasjoner, legebehandling, kriseteam, fengsler og oppmerksomhet fra kommunen på alle nivåer.

Millioner på millioner og enda flere millioner. Vi nærmer oss nok milliarder alt i alt.

Åja, ikke glem Mo i Rana. Der ble en utenlandsk mann i 30-årene pågrepet for butikktyveri. Han var bevæpnet med både kniv og elektrosjokkvåpen. 

Så er spørsmålet. Hvorfor godtar nordmenn en slik utvikling? Hvorfor får politikere og ansvarlige i stat og kommune slippe unna med dette? Hvorfor stemmer ikke nordmenn alle partiene ansvarlige for dette ut av maktposisjon og erstatter dem med en nasjonalistisk og konservativt parti? Et parti som vil kaste ut 80-90 prosent av alle innvandrere med bakgrunn fra områder der det ikke er krig eller konflikter. (med økonomisk bistand om nødvendig).

Hvorfor aksepterer Kari og Ola Nordmann at våre gater fylles av kriminelle utenlandske gjenger, at skolene blir dårligere, at islamister får gå fritt rundt på gatene. Mens det skytes, biler brennes og fengslene fylles opp av personer fra araberstatene og Afrika. At vi har fått imamer i Forsvaret. Og bevæpnet politi på 17. mai.

Har vi helt mistet vår nasjonale sjel og stolthet? Har vi helt mistet vår identitet og ønske om et bedre fremtid for våre barn?

De fire sakene nevnt ovenfor her strekker seg fra Oslo i Sør til Rana i Nord. Og alle norske byer fra Kristiansand, Drammen, Stavanger, Bergen, Bodø og til Tromsø har den samme utviklingen. Mer innvandring. Mer vold. Mer kriminalitet.

Og Ola og Kari Nordmann gjør ingen verdens ting.

 

Exit mobile version