Site icon Lykten

Europa har blitt kulturmarxistenes søppelplass

Vi lever i et Norge hvor subversive aktører fritt kan trakassere, forfølge, stigmatisere og agitere til vold mot nasjonalkonservative. I tillegg står disse aktørene fritt til å utføre overfall og gjennomføre skadeverk.

Takket være et korrumpert politi og rettsvesen, har ikke disse kriminelle aktørene bare fritt leide til å tyrannisere samfunnet som sådan. Mennesker som påklager volden og tyranniet blir rutinemessig trukket for retten. Hvor ofrene blir pålagt å betale aggressorene erstatning. Gjerne for anklager om «ærekrenkelse». Fordi ofrene har påklaget overtramp og kriminalitet.

Noe som gjerne ender med at voldsofre, samt mennesker som har fått hjem og arbeidsplasser vandalisert, må punge ut. Samtidig som et korrupt pressekorps står klare til å lyve og forvrenge på hendelser.

Disse subversive aktørene har lykkes med å infiltrere offentlig forvaltning, kommuner, fylkeskommuner, universiteter, skoler, barnehager, medier, politikk, helsesektor, justissektoren og deler av privat næringsliv.

De bestemmer hvem som får si hva. Hvem som får mene hva. De bestemmer hvem som skal få gå i fred, og hvem som skal utsettes for stigmatisering, marginalisering og vold.

Kort forklart bestemmer disse aktørene at verken du eller familien din skal kunne leve trygt i Norge.

En farlig infeksjon

Disse subversive aktørene har mange navn. Noen kaller dem kulturmarxister. Jeg gjør det. Andre kaller dem bolsjeviker, marxister eller kulturbolsjeviker.

I grunn spiller det liten rolle hva man velger å kalle dem. Folk flest forstår nøyaktig hvem og hva det siktes til uansett. Nemlig onde, voldelige og tyranniske krefter, som forråtner samfunnet vårt fra innsiden. Som en sykdom. Som en infeksjon.

Denne sykdommen har gjort Europa til et multikulturelt og marxistisk helvete. Europa har blitt en søppelplass, hvor alt som er forkastelig skal samles opp. Vanlige folk skal fungere som underbetalte lønnsslaver, for å varte opp de samme elitene som utgjør kjernen av denne sykdommen. Samtidig som disse elitene og aktørene selv opptrer som herskere på søppelplassen de har skapt.

På alle måter utgjør disse aktørene en meget alvorlig infeksjon i samfunnet. En infeksjon som dreper; ikke bare enkeltpersoner, men hele folkegrupper og kulturer. En infeksjon som dreper sivilbefolkningens selvfølelse og opplevelse av trygghet. Som dreper ytringsfrihet, demokrati og personlig frihet.

Å tro på fredelige løsninger overfor en slik problematikk er i beste fall naivt. Å tro at problemene kan løses med demokratiske virkemidler er fullstendig galskap.

Europas immunsystem reagerer

I 2011 kom en fryktelig og voldsom reaksjon fra det norske folkedypet. En bombe detonerte i Regjeringskvartalet i Oslo. Til sammen 77 personer ble drept i angrepet, som blant annet omfattet en politisk sommerleir på Utøya i Tyrifjorden.

Hendelsen kom som et sjokk på noen. Andre forventet derimot at noe sånt kunne skje, i det minste før eller senere. Alle samfunn har nemlig et toleransepunkt for tyranni. Norge nådde dette punktet i 2011. Folket slo tilbake mot den onde venstresiden.

Frankrike nådde det samme punktet i 2018. Noe som har gitt seg utslag i de gule vestene og omfattende opptøyer.

FOTO: Henrik Lied/NRK Beta CC-BY-SA 2.0.

Når resultatet av organiserte personforfølgelser, organisert marginalisering og organisert stigmatisering av et lands borgere, slår ut i vanvittige terroraksjoner, er det trolig på tide å vende blikket innover. For å se om ikke årsakene og sammenhengene kan ha noe å gjøre med elitenes egen fremferd.

Med elitenes eget hensynsløse tyranni av befolkningen.

For slike reaksjoner fra folket er lite annet enn et immunsystem som reagerer på et fremmedlegeme. Et fremmedlegeme som sprer gift og dreper. Slik venstresiden sprer sin ideologiske gift, og ødelegger hele nasjoner og kontinenter.

Land som Venezuela er et tydelig eksempel på dette. Den onde venstresiden der har skapt enorme sosiale problemer og elendighet. Noe som har resultert i til dels svært voldelige motreaksjoner, fra en sliten og mishandlet befolkning. En befolkning som demonstrerer sin misnøye på den tydeligste måten et folk kan. Nemlig med å utføre voldelige motaksjoner overfor den undertrykkende part.

Den onde venstresiden har gjort Europa til sin egen enorme søppelplass. Rotet som de legger opp til, i form av høyreekstrem terrorisme, er noe som denne venstresiden selv er ansvarlig for. Er det noen som bør ta på seg ansvaret med å rydde opp, så er det venstresiden selv.

Exit mobile version