Site icon Lykten

Faktisk HELT IDIOTISK – når media tråkker på landminer

Menneskerettighetsorganisasjon Human Rights Service og Hege Storhaug skrev en artikkel med overskriften «Svensk kvinne voldtatt av rundt 20 menn».

Der norske medier nærmest totalt eller helt unnlater å skrive om de utallige gjengvoldtektene og overfallsvoldtektene som rammer europeiske kvinner som en mare, så hopper de mer enn gjerne på detaljer i overskrifter hos nettsidene som tar opp disse sakene.

Det var nemlig ikke tjue menn som voldtok kvinnen. Det var «kun» fem. Eller åtte. Ingen er helt sikre. Det viktigste er å ikke gi kvinnen tvilen til gode. Men de arabiske og afrikanske mennene kan få den.

Og den svenske retten gjorde som de har gjort tidligere da svenske kvinner blir gjengvoldtatt av fremmedkulturelle menn. De frikjenner dem på grunnlag av «svake bevis» eller «dårlig etterforskning» av politiet.

Les Frieord sin omtale av løslatelsen av gjerningsmennene etter gjengvoldtekten her.

Og den originale saken her:

Les: Tredje verden i Sverige – kvinne som ble gruppevoldtatt av 20 innvandrere ble nektet hjelp

Som venstresidens politiske ikon Hillary Clinton sa da hun ble avslørt og avhørt av kongressen: «What difference does it make?» Tyve eller fem voldtektsmenn som penetrerer en kvinne i munnen, vagina og analt, gjør nok ikke så mye til eller fra. Ikke volden heller. Alle blåmerkene og blodutredningen kan hun jo ha fått tidligere på dagen. Bortsett fra hos de kvinnelige journalistene hos Faktisk.no. Vanligvis er de jo vaksinert mot å snakke harde fakta og tall når det gjelder innvandring. Nå er det plutselig hele grunnlager for å avskrive en nyhetssak.

Nesten for utrolig til å være sant. Men med tanke på hvordan venstresiden og media har blitt avkledd de siste månedene etter anklager om seksuelle overgrep blant journalister, redaktører, skuespillere, politikere og annet innen venstreeliten, så kan man ikke forvente stort mer.

Faktasiden Faktisk.no som er satt opp for å sjekke om innholdet i nyhetene er riktig formidlet har en venstreorientert slagside som er så tung at man er centimetere ifra å kantre hele båten og havne i vannet.

Det siste oppslaget er fra den horrible gjengvoldtektsaken i Fittja i Sverige, der en kvinne under lovnad om narkotika skulle yte en seksuell tjeneste. Det kvinnen ikke regnet med var at antallet menn som var tilstede under voldtekten var i 20-tallet. Muslimske menn.

Fra Dagbladet/Faktisk.no:

Det er altså feil å fastslå at kvinnen ble voldtatt av «rundt» eller «inntil» 20 menn, slik Hege Storhaug gjør. For det første ble bare fem menn tiltalt i saken; tre for grov voldtekt og to for medvirkning til grov voldtekt. Alle disse ble frikjent i tingretten. For det andre er tallet 20 basert på kvinnens egen forklaring, som retten ikke fester lit til. (Sitat slutt).

Ja da så. «BARE FEM MENN», skriver de tre kvinnelige journalistene, som om det plutselig skulle tanke hele saken. Men, hvis du står rundt eller er med en gruppe mennesker som begår en grov forbrytelse, så er du vel medskyldig? Det sitter mange mennesker i fengsel for å ha vært tilstede under en forbrytelse uten å ha gjennomført den.

Og hvem fester vel lit til en litt sliten kvinne med narkotikaproblemer? Ikke jentene i Faktisk.no iallefall. For de vil beskytte de nyankomne mennene for enhver pris. Ellers kan det jo oppstå rasisme i samfunnet og folk kan jo i verste fall åpne øynene for hva som faktisk skjer der ute. Nei, da er det bedre å sparke på denne kvinnen mens hun ligger nede.

Faktisk.no forteller også at «saken har fått bred oppmerksomhet i svenske medier». Ja. Litt på linje med hvordan Pravda skrev sine artikler en gang i tiden. For de som ikke er vant med svenske medier, så kan det fortone seg en smule urovekkende, da man utelater både etnisitet og relevant forklaring på hvorfor dette kunne oppstå i et demokratisk og trygt land som Sverige i 2017. Hos svenske politikere så går nemlig alt veldig bra hos søta bror.

Det hele handlet om «kvinnen» – altså en svensk kvinne, og «menn», altså arabiske og afrikanske menn med muslimsk bakgrunn, i et «område», altså, et svært flerkulturelt område med over 91 prosent ikke-etnisk svenske beboere. En ghetto. Et utenforskapsområde der politiet sliter med både lov og orden.

Frieord har fått tilgang til politiets saksrapport som er på 548 sider og ikke Faktisk.no sin rettsrapport som er på skarve 127 sider. I den finnes bilder av overgriperne, med navn og detaljert informasjon fra intervjuer. Samt bilder av kvinnen fra legeundersøkelsen med detaljert beskrivelse av hennes skader. Svært detaljert. Og svært avslørende.

Det gir et litt annet inntrykk enn en steril og renset rettsrapport som Faktisk.no forholder seg til.

Så kan man alltids ha debatt rundt politiets manglende etterforskning. Her burde en del hoder rulle hos både politiet og aktoratet, etter flere grove feil og manglende etterforskning, der man tilogmed undersøkte en annen oppgang enn den kvinnen «kun» ble voldtatt av fem menn, mens et 20-tall altså sto rundt.

Det som for oss er slående, er imidlertid hvordan journalistene hos Faktisk.no, Silje S. Skiphamn, Mina Liavik Karlsen og Ingeborg Rygh Hjorthen, har valgt ut denne saken, og denne vinklingen for nettsiden sin.

Det viser en uærlighet og politisk venstreekstrem agenda som bare befester det allerede beviste faktumet lagt frem under Mediedagene i Bergen de siste årene; nemlig at journalister i Norge er mørkerøde og bruker sin politiske overbevisning i sitt yrke.

Skam på dere. Dere er faktisk helt idioter.

For de som har mage og ork til å lese politiets 540 sider lange rapport så finnes den nederst i det nye kommentarfeltet vårt i denne artikkelen. Frieord er ikke ansvarlige for hva mennesker poster der til eksterne nettsider.

Exit mobile version