Site icon Lykten

Familie i New York våknet opp til at en mørkhudet mann var i huset deres for å stjele. Her er videoen

(VIDEO I ARTIKKELEN)

Det er ikke å komme utenom at afroamerikanere er sterkt overrepresentert på kriminalitetsstatistikken i USA. Ikke mer tydelig er det i «smeltedigelen» New York City. NRK, TV2 Nyhetene og andre norske medier har løyet så det griner for sine lesere og seere om kriminaliteten og hvem som begår den i USA. Her er harde fakta som viser at det er en grunn til at sorte oftere er i politiets søkelys. De utfører rett og slett mer kriminalitet. Himmelhøy mer kriminalitet.

Hvite er 33 prosent av byen innbyggere i New York City, men står bak 3.3 prosent av drapene, 6.7 prosent av voldtektene og 5.2 prosent av alle ran,

Latinamerikanere utgjør 28 prosent av byens innbyggere og står bak 35.2 prosent av alle drapene, 45.4 prosent av voldtektene og 32.2 prosent av alle ran,

Sorte er 23 prosent av byens innbyggere, og står bak 58 prosent av alle drapene, 40.7 prosent av voldtektene, 59.4 prosent alle ran.

Og slik fortsetter kriminalitetsstatistikken på alle områder.

Les også: Sjokkrapport: Helhvitt New York ville gitt 90 prosent færre grove voldsforbrytelser

Arresterte i New York som har blitt arrestert for brudd på våpenloven.
Skyteepisoder med offer, mistenkt og arrestert i de ulike grafene.
Ransoffer, mistenkt og arrestert. Hvite mennesker er oftere ofre enn overgriper, mens afroamerikanere er oftere overgriper enn offer.

Les også: VIDEO: Store grupper med mørkhudede angriper hvite mennesker på gaten i USA

Exit mobile version