Site icon Lykten

Fiktivt kjønn kan snart være offisielt i Sverige

De vanlige kjeltringene Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet, Liberalerna og Vänsterpartiet (Alle med marxisistiske og kommunistiske røtter), har gått ut og sagt at man ønsker å innføre et tredje fiktivt kjønn. 

Sverigedemokraterna og Kristdemokraterna er imot forslaget, mens Moderaterna sitter på gjerdet.

Man kan identifisere seg som en kommode eller papirfly, ja, som en tvekjønnet katt om man vil personlig, selv om man er født som en gutt eller jente biologisk. I dagens samfunn er alt mulig. Men problemet er når man – selvfølgelig i Sverige – ønsker å gjøre dette offentlig med hjelp av myndighetene.

Det betyr at foreldre nå kan skrive inn «ingen offisielt» kjønn i fødselsdokumentene og at det videre kommer på barnets offentlige papirer hos svenske myndigheter. Deretter kommer utfordringene når barna skal inn i barnehager, skoler og videre ut i arbeidslivet og skal ha personnummer, pass og identifikasjonspapirer. Er det foreldrene som bestemmer kjønnet, eller barnet selv? Hva om man bestemmer seg for å ikke ha noe kjønn og være flytende kjønnsmessig? 

Men det slutter ikke der. Det finnes personer i dag som mener at det eksisterer over 30 kjønn, eller variasjoner av kjønn. Noen har sagt det finnes 700 av dem. Nei, dette er ikke en 1. april spøk.

Svenske myndigheter har gått så langt som å uttale at kjønn i prinsipp er ubegrenset. «Det er bare du selv som kan vite hva slags kjønnsidentitet du har», kan man lese på 1177 Vårdguiden.

Lars Grönvik, som er enhetssjef på Socialstyrelsen og sentral i saksbehandlingen om kjønnsidentitet sier at «Kjønn er mer komplekst» enn å bare dele opp mennesker i menn og kvinner.

Det er også mulig å identifisere seg selv som mann en dag og kvinne den neste, ha flytende alder og tilogmed identifisere seg som et romvesen, noe som vil gjøre det komplisert å vurdere mennesker for medisiner, operasjoner eller rettigheter med tanke på samfunnets kostnader og problemer generelt.

Det oppstår også alvorlige og moralsk forkastelige situasjoner der godt voksne menn (mulig dømte seksualforbrytere og pedofile), som identifiserer seg som en kvinne lovlig kan gå inn på et kvinnetoalett, sammen med barn, jenter og kvinner. Din datter. Din kone. Din mor.

Undertegnede må nesten stoppe denne artikkelen her, da jeg har blitt både svimmel og kvalm. Og har fått voldstanker.

De som orker kan se litt på videoer om temaet her, og gjerne tenke litt på hvor man ønsker at samfunnet skal gå videre:

Exit mobile version