Site icon Lykten

Galskap: Ap-krav om flere kvoteflyktninger

CC-PD-Mark / VOA- Nicolas Pinault / Wikimedia Commons.

Masseinnvandringen til Norge har vært totalt mislykket og har kostet Norge både trygghet, nasjonal samhørighet og fremtidige pensjoner for våre barn. Dette er bevist gjennom en rekke rapporter som blant annet Brochmann I og II, studier gjort av økonomer og utregninger gjort av blant annet Statistisk sentralbyrå. 

Allikevel fortsetter sosialistiske politikere å ønske mer innvandring som vil skade landet vårt på alle områder, inkludert miljøet, som har blitt den største fanesaken for venstresiden de siste årene. Hvor stort karbonavtrykk vil 5.000 – 7.000 – 30.000 mennesker fra den tredje verden ha i Norge, versus i sine egne land? Hvor mange miljøskatter, miljøavgifter og miljøkvoter vil vi måtte betale for å komme i kapp med titusenvis av migranter som kommer til Norge hvert år?

Fra Hegnar.no:

AUF i Trøndelag går lengst og vil at Arbeiderpartiet skal gå for å ta imot 7.000 kvoteflyktninger årlig de neste fem årene – altså totalt 35.000 personer.

Bergen Ap vil at Norge de neste fem årene skal ta imot 5.000 kvoteflyktninger årlig, et antall også fylkeslaget Hordaland Ap slutter opp om.

Også fra Rogaland Ap kommer det krav om at Norge må ta imot «flere» kvoteflyktninger.

De fleste av de 18 forslagene på asyl- og innvandringsfeltet som er kommet inn i forkant av Aps landsmøte 4.–7. april, går i liberal retning.

AUF i Trøndelag viser til at politikken må endres ettersom migrasjonskrisen, med 65 millioner mennesker på flukt i verden, er den største siden andre verdenskrig.

AUF i Trøndelag vil også avvise regjeringens 24-års aldersgrense for familiegjenforening i Norge og gå mot regjeringens forslag om strengere vilkår for familiegjenforening.

Exit mobile version