Site icon Lykten

Geert Wilders: Vesten er i krig

Wilders kommer blant annet med flere forslag for å bedre sikkerheten for innbyggerne i Nederland:

– Stopp all innvandring fra muslimske land.

– La alle jihadister forlate landet og ta fra dem muligheten å komme tilbake.

– Ta fra alle som støtter IS (islamsk stat) det nederlandske passet.

– Krev at alle som kommer fra islamske land signerer en anti-Sharia deklarasjon.

Lever under trusler

Geert Wilders, som for tiden er partileder for det fjerde største partiet i Nederland, Frihetspartiet, har i mange år advart mot islamsk terrorisme og innflytelse i vesten. Han har blant annet sammenlignet koranen med Hitler sin biografi Mein Kampf og mener at islam ikke er forenlig med det moderne vestlige opplysningssamfunnet.

Som følge av sin åpenhjertighet om problemene med islam i den moderne verden, så har Wilders måttet leve med drapstrusler og livvakter døgnet rundt. Han bor også i et hus som er gjort skuddsikkert på grunn av den høye trusselen fra nettopp radikale islamister som ønsker å drepe ham.

DREPT: Van Gogh ble drept på åpen gate i Nederland av en radikal muslim.

Drap utført av islamister og antirasister

Nederland har hatt flere høyprofilerte mord utført av muslimer, det mest kjente i 2004, da filmskaperen Theo Van Gogh ble skutt og drept med åtte skudd, fikk strupen kuttet og to kniver stukket i brystet på åpen gate av Mohammed Bouyeri. Med knivene som satt i brystet på filmskaperen var det festet en lapp med trusler mot vesten.

Ironisk nok var den siste filmen Van Gogh lagde, en film om en annen islamkritiker som også ble drept, den homofile nederlandske politikeren Pim Fortuyn. Fortuyn ble drept i 2002 av en antirasist ved navn Volkert Van der Graaf, som ikke likte Fortuyn sin kamp mot radikal islamisme og mente den var fremmedfiendtlig og rasistisk.

Van der Graaf skal ha skutt Fortuyn i bakhodet og nakken med fem pistolskudd. Volkert Van der Graaf er i dag en fri mann etter å ha sonet kun 12 år av en 18-årig dom.

Exit mobile version